Tövbeler Tövbesi 18. Bölüm fragmanı izle

Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Tövbeler Tövbesi 18. Bölümüyle 24 Temmuz Salı akşamı Atv ekranladında olacak. İşte Tövbeler Tövbesi 18 Bölüm özeti ve fragmanı...

Tövbeler Tövbesi 18. Bölüm fragmanı izle
Tövbeler Tövbesi, Tövbeler Tövbesi dizisi, Tövbeler Tövbesi dizisi izle, Tövbeler Tövbesi dizisi son bölüm, Tövbeler Tövbesi dizisi son bölüm izle, Tövbeler Tövbesi dizisi en son bölüm, Tövbeler Tövbesi dizisi en son bölüm izle, Tövbeler Tövbesi dizisi 18. bölüm, Tövbeler Tövbesi dizisi 18. bölüm izle, Tövbeler Tövbesi dizisi 18. bölüm fragmanı, Tövbeler Tövbesi dizisi 18. bölüm fragmanı izle, Tövbeler Tövbesi dizisi 26 Temmuz bölümü izle, Tövbeler Tövbesi Atv izle,

Tövbeler Tövbesi 18. Bölüm fragmanı izle

Tövbeler Tövbesi 18. Bölüm fragmanı izle

Tövbeler Tövbesi dizisnin 18. Bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

İki günlük tatil için Yalova'ya giden Fidan ve Oktay, yolda Rıfkı'nın köyüne de uğrar. Rıfkı'nın dayısı kaza geçirmiştir, Fidan ve Oktay ise geçmiş olsun ziyaretinde bulunur. Bu sırada köyde geleneksel tavuk yakalama yarışması düzenlenmektedir. Fidan, Oktay'ın bu yarışmaya katılması için baskı yapar.

Oktay'ı çok zorlu bir gün beklemektedir. Fidan ise aksine çok eğlenmektedir.Sevgili olduklarını ilan eden Pelin ve Mahir ise yeni durumun acemiliğini yaşamaktadır. Özellikle Mahir, Pelin'in her dediğini yapmaya başlamıştır ki, bu durum arkadaşlarını da çok şaşırtmaktadır. Her zaman erkek erkeğe yaptıkları halı saha maçında Pelin'in çıkagelmesi, bu da yetmezmiş gibi bir de teknik direktörlüğe soyunması bizimkiler için alışılmadık bir durumdur.

Hayatları ayrı, dertleri aynı insanların yan yana saf tuttuğu Garipler Mahallesi’nde ailesiyle yaşayan garson Mahir, çalıştığı gece kulübünden bir müşterinin kafasında şişe kırdığı için kovulur. Bir tesadüf eseri, gelinlikler içinde uçurumdan kendini atmaya kalkan bir kızı kurtarır. Kurtardığı kız, onu kovan patronunun kızı Pelin’dir..

Pelin neredeyse takıntı haline getirdiği bir aşkla Mahir’i sevmeye başlar. Ama Mahir mahalleden Fidan’la nişanlıdır ve nişanlısını da çok sevmektedir. Mahir şimdi çetin bir imtihanla karşı karşıyadır; ya sevdiği ve nişanlı olduğu Fidan’la evlenecek, ya da kaderinin ona çizdiği yoldan gidip zenginliği ve Pelini tercih edecektir.

TÖVBELER TÖVBESİ’nde içimizden herhangi bir insanın derdini, acısını, sevincini bulacak ve dillerden düşmeyen nefis şarkılarıyla tekrar tekrar izlemek isteyeceksiniz..

Mahir aynı mahallede oturduğu Fidan’la nişanlıdır ve onu da çok sevmektedir. Bu karmaşa içerisinde yaşanan ilişkiler ATV’de ekranlara geliyor.

Tövbeler Tövbesi 18. Bölüm fragmanı izle Tövbeler Tövbesi 18. Bölüm fragmanı izle