Star Wars The Old Republic ön siparişe açıldı

Swtorturkiye, Star Wars The Old Republic ön siparişe açıldığını duyurdu. Uzun süredir beklenen MMORPG oyunu Star Wars The Old Republic, sadece Amerika ve Avrupa ülkelerinde bulunan oyuncular tarafından satın alınabiliyor.

Star Wars The Old Republic ön siparişe açıldı
Türkiye'nin resmi Star Wars The Old Republic topluluk sitesi swtorturkiye.com verdiği haber ile oyuncuları hem üzdü hem sevindirdi. Star Wars The Old Republic ön siparişe açıldığını fanlara aktaran sitenin verdiği bilgiler şöyle:

Öncelikle üzücü bir haberi söylememiz gerekiyor; malesef ön siparişi Türkiye'den alabileceğiniz bir yer yok. Dijital olarak almak isteseniz dahi, Origin buna izin vermiyor. Sadece Amerika ve Avrupa ülkeleri alabilmekte. Hatta Avrupa'da bazı ülkeler dahi alamıyor. Eğer ön sipariş ile almak istiyorsanız, bu iki yerden sipariş etmeniz gerekiyor.

Oyunun üç adet versiyonu mevcut:

Standart Versiyon, oyundaki tüm ihtiyacınız olan herşeyi karşılıyor. Ayrıca 30 günlük ücretsiz oynama hakkına da sahip oluyorsunuz. Bu versiyona hem kutulu olarak, hem de dijital olarak sahip olabilirsiniz.

Dijital Deluxe Versiyonu, sadece Origin.com üzerinden alınabiliyor. Oyunun tüm içeriği ve 30 günlük oyun hakkıyla birlikte geliyor. Ayrıca bu versiyonda aşağıdaki diğer oyun içi eşyalara da sahip olabiliyorsunuz.

*Flare Gun: Havaya işaret fişeği fırlatır.
*Training Droid: Savaşta size destek sağlar.
*HoloDancer: Kendi Holografik dansçınız.
*HoloCam: Oyun içi maceralarınızı görsel olarak kaydedebiliyorsunuz.
*STAP (Single Trooper Aerial Platform): Tamamen özel oyun içi araç.

Sınırlı Koleksiyon Versiyonu ise, sadece kutulu olarak alınabiliyor. Tüm oyun içeriğine ve 30 günlük oynama süresine sahip ve ayrıca Dijital Deluxe Versiyondaki tüm eşyaları da kapsıyor. Bunların dışında bu versiyon, hiçbir yerde bulamayacağınız bazı özel eşyalarla birlikte de gelmekte:

*The Journal of Master Gnost-Dural: Galaktik Cumhuriyet ve Sith İmparatorluğu arasındaki Büyük Hiperuzay Savaşı dönemindeki Jedi Ustası tarafından yazılmış ve çiziliş 111 sayfalık bir eser.
*Darth Malgus statue: Gentle Giant stüdyoları tarafından yapılan, Darth Malgus'un heykeli.
*The Old Republic Galaxy Map: 14 x 20 galaksi haritası
*Security Authentication Key Fob: Hesabınızı güvenli şekilde tutabileceğiniz tamamen size özel güvenlik doğrulama anahtarı.
*Music of Star Wars: The Old Republic CD: Oyunun 17 orkestra müziği
*Star Wars: The Old Republic game: Metal kutuda oyunun kendisi.
*Şunlar da oyun içi sahip olabileceğiniz eşyalar:

Exclusive Mouse Droid: Maceralarınıza ortak olacak bir droid
Exclusive Collector’s Edition Store: Efsane olma yolundaki maceranızda ihtiyaçlarınızı gidecerek şeylere ulaşabileceğiniz tamamen özel bir mağaza.
Detaylar için
Ön-Sipariş adresinden bilgilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca ön sipariş vererek, oyuna erken başlama şansını yakalayın!