Ak Partili Gençlerde Yerel Seçim Hazırlıkları

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan, yerel seçim çalışmaları için ilçe gençlik kolları başkanlarıyla bir toplantı yaptı. Özkan, hedefin yerel seçimler olduğunu ve gençlik kollarının şimdiden yerel seçim çalışmalarını başlamasını istedi.

AK Parti il binası toplantı salonunda yapılan toplantıya AK Parti ilçe gençlik kolları başkanları katıldı. Toplantıda geçen seçimlerde alınan oylar masaya yatırıldı. Son 3 seçim çalışmalarını baz alan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan, AK Parti’nin oylarını Manisa’da artmasının gençlik kolları için bir rehavet olmaması gerektiğine dikkat çekti. AK Parti’nin kurulduğu tarihten bu yana bütün seçimlerin galibi olduğunu belirten AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan, Manisa’nın bu kez Başbakan Erdoğan’ın talimatıyla büyükşehir belediyesi olacağını ilk başkanın da AK Partili olması gerektiğini vurguladı. Özkan, “ Büyükşehir belediye başkanlığı başta olmak üzere ilçe ve belde belediye başkanlıklarının AK Partili olması için gece gündüz çalışacağız. Manisalılara daha büyük ve güzel hizmetleri ancak AK Partili belediye verebilir. Diğer türlü Manisa’da olduğu gibi kaldırım yapan ve çöp toplayan belediye olur. Ancak AK Partili bir belediye başkanı olması durumunda geçen dönemlerde yaptığımız gibi alt ve üst geçitler yapılır. Raylı taşıma sistemleri gibi büyükşehirlere yakışan hizmetleri yine AK Partili bir belediye başkanı düşünebilir ve yapabilir. Değerli arkadaşlar bu günden itibaren bütün hazırlıklarımız ve çalışmalarımız yerel seçimler olarak odaklı olmalıdır. Geçtiğimiz seçimlerde gösterdiğimiz başarıyı önümüzdeki yerel seçimlerde göstererek Manisalılar olarak başbakanımıza büyük şehir müjdesi vereceğiz.” diye konuştu.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan, ilçe gençlik kollarının hedefinin yalnızca 2014 yılı yerel seçimler olması gerektiğini vurgulayarak, bu yönde çalışmalara ivme kazandırılması gerektiğini kaydetti.

Kaynak: İHA