Dövülen kadına yardım etmek isterken canından oluyordu

İzmir'in Bayraklı ilçesinde meydana gelen olayda, bir parkta iki erkek tarafından dövülen bir kadına yardım etmek isteyen pazarcı Uğur Yalçın (24), 5 kişinin saldırısına uğrayarak bıçaklandı. Saldırganlar, dövdükleri bayanı da yanlarına alarak olay yerinden kaçtı.

İzmir‘in Bayraklı ilçesinde meydana gelen olayda, bir parkta iki erkek tarafından dövülen bir kadına yardım etmek isteyen pazarcı Uğur Yalçın (24), 5 kişinin saldırısına uğrayarak bıçaklandı. Saldırganlar, dövdükleri bayanı da yanlarına alarak olay yerinden kaçtı.

Olay, sabaha karşı saat 02.00 sıralarında Bayraklı ilçesi Yeni Girne Pazar Yeri‘nin hemen yanında bulunan parkta meydana geldi. Her pazar sözkonusu pazar yerinde arkadaşıyla birlikte tezgah açan Uğur Yalçın, sabah açılacak pazar için tezgahını kurmaya geldi. Yalçın ve arkadaşı Özkan Özcan (23) giyim üzerine tezgahlarını kurduğu sırada, pazar yerinin yanında bulunan parktan bir kadının yardım çığlıklarını duydu.

YARDIM ETMEK İSTERKEN BIÇAKLANDI

Parkta bir kadının iki erkek tarafından dövüldüğünü farkeden Uğur Yalçın olaya müdahale etmek istedi. Olay yerine giderek kadına yardım etmek isteyen Yalçın ve arkadaşı Özkan Özcan önce bayanı döven ve kimlikleri henüz belirlenemeyen iki kişinin tepkisiyle karşılaştı. Yalçın ve arkadaşı ile iki kişinin tartışması sürerken, yoldan gelen 3 kişi daha Yalçın ve Özcan‘ın üzerine yürüdü. Yoldan gelen 3 kişinin de parkta bulunan ve bayanı döven iki kişinin arkadaşı olduğu öğrenildi.

Beş kişi, saldırdıkları Yalçın‘ı sol baldırından bıçakladıktan sonra dövdükleri kadını da yanlarına alarak olay yerinden kaçtı. Yalçın ise yaralı halde pazar yerine kadar gitti. Yalçın‘ın arkadaşı Özkan Özcan‘ın durumu bildirmesiyle olay yerine kısa sürede sağlık ve polis ekipleri geldi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Uğur Yalçın, ambulansa bindirildiği sırada, dayak yiyen bir kadına yardım etmek isterken bıçaklandığnı söyledi.

Yalçın, ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi‘ne kaldırılarak tedavi altın alındı. Yalçın‘ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis, eşgallerini belirlediği 5 saldırganla dayak yiyen kadının kimliğini belirlemeye çalışıyor.