Sevgi, Barış Ve Dostluk Ödülü “Eğitim Dede” Lakaplı İzmirli’Ye Verildi

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından bu yıl 18. düzenlenen Sevgi, Barış ve Dostluk Festivali’nin Sevgi, Barış ve Dostluk ödülü “Eğitim Dede” lakaplı İbrahim İzmirli’ye verildi.

8-9-10 Temmuz 2011 tarihlerinde Kdz. Ereğli ilçesinde bu yıl 18. düzenlenen Sevgi, Barış ve Dostluk Festivali’nin ikinci gününde ünlü pop müziği sanatçısı Atiye sahne aldı. Konser sonrası sahneye gelen Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 18. Sevgi, Barış ve Dostluk Ödülü’nü “Eğitim Dede” lakaplı İbrahim İzmirli’ye verildiğini söyledi.

İzmirli’nin birçok yatırım ve okullar yaptığını söyleyen Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Sevgi, Barış ve Dostluk Ödülü’nü İbrahim İzmirli’ye verdi. Öğrencileri ile birlikte sahneden festivale gelen kalabalığa hitap eden İzmirli, ödülü almaktan gurur duyduğunu ifade etti.

İzmirli’ye çeşitli hediyeler veren Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve beraberindekiler, halkı selamladıktan sonra sahneden ayrıldı. Ödül töreninin ardından festival, Yüksek Sadakat konseri ile devam etti.

Kaynak: İHA