Osmaniye’De Has Parti’Ye Katılanlara Parti Rozetleri Takıldı

Osmaniye’de değişik siyasi partilerden Halkın Sesi Partisi’ne katılan 20 kişiye parti rozetleri düzenlenen törenle takıldı. Partinin seçim irtibat bürosunda düzenlenen programda konuşan Has Parti İl Başkanı Mehmet Gürbüz temiz siyaset anlayışını benimseyen partilerine katılımların her geçen gün arttığını söyledi.

Osmaniye’de değişik siyasi partilerden Halkın Sesi Partisi’ne katılan 20 kişiye parti rozetleri düzenlenen törenle takıldı. Partinin seçim irtibat bürosunda düzenlenen programda konuşan Has Parti İl Başkanı Mehmet Gürbüz temiz siyaset anlayışını benimseyen partilerine katılımların her geçen gün arttığını söyledi.

Hafta sonu yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinden barajı aşarak Osmaniye’den en az bir milletvekili çıkaracaklarına inandıklarını kaydeden Has Parti İl Başkanı Mehmet Gürbüz, "Has Parti siyasetin hasını yapmaya özen gösteren aynı zamanda ahlakın yüksek değer olarak görüldüğü bir partidir. Yalansız ve haramsız bir siyaset anlayışının, hayatı yaşar gibi siyaset yapmanın partisidir. Bunu gören insanlar partimize katılımlarını hızla sürdürmektedir. Bu katılımlarda gösteriyor ki Has Parti adaletin, emeğin, halkın sesi ve vicdanı olan bir partidir. Bizler inanıyoruz ki hafta sonu yapılacak olan genel seçimlerinde yüzde 10 barajını aşarak meclise girecek ve Osmaniye’den en az bir milletvekilimizi meclise göndereceğiz." dedi.

Partisinin kimlikler üzerinden yapılan siyasetin yerine değerlerin üste çıktığı tarzda bir siyaseti benimsediğini belirten Has Parti İl Başkanı Mehmet Gürbüz, "Osmaniye’nin her yerinde gönül rahatlığıyla memnuniyetle ifade ediyoruz ki Has Parti konuşuluyor. Bu konuşmaların yapıldığı hiçbir ortamda partimizle ilgili olumsuzluklar ifade edilmeyerek geleceğe yönelik ümitler ifade edilmektedir. Bizler de partililer olarak bundan büyük bir memnuniyet duymaktayız. İnsanlarımız Has Parti’nin, siyasetin hasını kurulduğu günden bu yana yaparak ilkelerinden vazgeçmediğine, çizgisinden sapmaya asla yanaşmadığına bundan sonraki siyasi süreçlerde de bu çizgisinden vazgeçmeyeceğine inanmaktadır. Bu duruşu ve tavrı ile genel başkanımız Numan Kurtulmuş’u sevdiklerini ifade etmektedirler. Bu sevinç sadece sağcı veya solcuların sevinci değil bütün halkın ortak sevincidir." dedi.

Osmaniye Has Parti milletvekili adayı İrfan İlker Şanlı ise yaptığı konuşmada partisinin ısrarla gözden ırak tutulmaya çalışılsa da bu gün gelinen noktada seçimlerin en ciddi alternatif partisi olduğunu savundu. Şanlı konuşmasında "Kirli siyasetin karşısında tertemiz ve seviyeli bir parti olarak Has Parti fark edilmeye başlanmıştır. İktidar partisinin en ciddi rakibi siyasete bir seviye getiren, çatışmayı dışlayan, temiz ve seviyeli siyasetin öncüsü konumunda olan Has Parti ve lideri Numan Kurtulmuştur. Milletimizin partimize olan ilgi ve sevgisi her geçen gün artmaktadır. Siyasetin kavgacı, çatışmacı üslubundan bıkan insanımız seviyeli ve temiz üsluplu siyaset yapan Has Parti’ye yönelmeleri hızla artmaktadır. Partimiz adına yapılan propagandalar artık ters tepmeye başlamıştır. Halkın Sesi Partisi çoğunluğu sesi olarak gelmektedir. Bazılarının beklentilerinin tersine 12 Haziran’da alnının akı ile çıkacak. İnsanlarımızın statükonun devamından yana olan ekonomik programın değişmesini, bütçe açığının önlenmesini konuşmayan bu mevcut üç parti siyaseti ile Türkiye’de insana dayalı, üretime, millete dayalı siyaseti getirecek olan Halkın Sesi Partisini kıyaslamalarını istiyor ve Pazar günü yapılacak seçimde de güneşin altına evet mührünü basarak mecliste yol vermelerini temenni ediyorum." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından değişik partilerden Has Parti’ye katılan yaklaşık 20 kişiye parti rozetleri takıldı.