Arabalar 2'nin Türkçe dil desteğine sahip olduğu duyuruldu

Arabalar 2 adlı oyunun tamamıyla Türkçe çıkacağı netlik kazandı. Oyunun Türkiye distribütörü Tiglon, resmi bilgiyi tüm oyunculara sundu.

Arabalar 2'nin Türkçe dil desteğine sahip olduğu duyuruldu
Pixar'ın yapımını üstlendiği ve Walt Disney'in dağıtımıyla beyaz perdede gösterime giren The Cars yani Arabalar adlı animasyon filmin, ikinci oyunu raflarda yerini alacak. Türkiye'de Arabalar 2 adlı oyunun dağıtımını üstlenen Tiglon, oyunun tamamıyla Türkçe dil desteğiyle zenginleştirildiğini duyurdu. Arabalar 2 adlı oyun ile artık Arabalar Türkçe konuşuyor, gerek yazı gerek ses yönünden %100 Türkçe içeriğe sahip olan oyun 21 Temmuz'da PlayStation 3 iler için raflarda yerini alacak.

WALT DISNEY'İ TANIYALIM

Walt Disney Company, eğlence sektöründe, dünyanın en büyük medya şirketidir.

16 Ekim 1923 tarihinde Walt ve Roy Disney kardeşler tarafından kurulan animasyon stüdyosu, büyüyerek Hollywood stüdyoları haline geldi. Bugün, Walt Disney Company, American Broadcasting Company (ABC) ve ESPN (EntertainmentSports Programming Network) gibi iki dev kuruluşun da sahibi olup, Burbank - California'yı merkez seçerek yerleşmiş dev bir kuruluştur.

PIXAR'I TANIYALIM

Pixar Animasyon Stüdyoları, Emeryville, California merkezli CGI animasyon yapım şirketidir. Stüdyo bugüne kadar 22 Akademi, 6 Altın Küre ve 3 Grammy ödülü kazanmıştır.

Pixar ilk olarak Lucasfilm'in bilgisayar bölümünün parçası olarak 1979 yılında kurulmuştur. 1986 yılında Steve Jobs tarafından satın alınmıştır 2006 yılında Disney'e satılmıştır.

Arabalar 2'nin Türkçe dil desteğine sahip olduğu duyuruldu