Ali Uzun, Kilimli, Merkez Ve Kozlu’Da Çalışmalarını Sürdürdü

19. Dönem Zonguldak Milletvekili ve Zonguldak Bağımsız Milletvekili adayı Ali Uzun seçim çalışmalarına Kilimli, Kozlu ve Merkezde devam etti.

Ali Uzun, Kilimli, Merkez Ve Kozlu’Da Çalışmalarını Sürdürdü
19. Dönem Zonguldak Milletvekili ve Zonguldak Bağımsız Milletvekili adayı Ali Uzun beraberindeki heyetle birlikte seçim çalışmalarına Kilimli, Kozlu ve Merkezde devam ederek destek istedi.

Bağımsız Milletvekili adayı Ali Uzun seçim gezilerini arttırarak 24 saatin 18 saatini seçmenlerle geçiriyor.

Ali Uzun ilk olarak Kilimli Beldesi Bölüm Mahallesinde kahve toplantısına katılarak vatandaşlarla sohbet etti. Ali Uzun daha sonra Zonguldak Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne geçerek burada Okul Müdürü İbrahim Cansız ile görüştükten sonra okul idarecileri ve öğretmenlerle de bir araya gelerek kendisinin Zonguldak halkına en yakın insan olduğunu, her zaman bulabilecekleri tek adayın kendisi olduğunu ifade etti.

Ardından Zonguldak İmam Hatip Lisesi Mensupları ve Mezunları Derneği’ni ziyaret eden Zonguldak Bağımsız Milletvekili Ali Uzun burada Dernek Başkanı Hüdaverdi Şen ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Zonguldak Bağımsız Milletvekili Ali Uzun ise yaptığı konuşmada seçim çalışmalarının seviyeli geçtiğini, 12 Haziran’dan sonra adayların birbirinin yüzüne bakamayacak söylemlerden kaçınılması gerektiğini ifade etti.

Ali Uzun daha sonra Baştarla mevkiinde bulunan ve 11 yıldır üretim yapan Tekstil fabrikasına geçerek burada bayan işçilerle bir araya geldi. Bayan işçilere kendisini tanıtan Ali Uzun, bugüne kadar hiçbir siyasi parti ayrımı yapmadan herkesin yanında olduğunu, 12 Haziran’da destek istediğini vurguladı.

Ardından Kozlu’da faaliyet gösteren ve Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda hazırlık işçisi olarak çalışan taşeron firma Star Madencilik Şirketi’ni ziyaret eden Zonguldak Bağımsız Milletvekili Adayı Ali Uzun burada işçilerle tek tek tokalaşarak sohbet etti. Ali Uzun, “Ben sizin içinizden biriyim. Evim Ontemmuz’da ve Zonguldak’ın her sorununu bilen biriyim. Kişi ayrımı yapmaksınız tüm hemşerilerimizin yanında oldum, seçilsem de seçilmesem de olmaya devam edeceğim” dedi.

Ali Uzun en son olarak Zonguldak Emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak’ı makamında ziyaret etti.

Kaynak: İHA