Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi‘ne Yeni Başhekim

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Operatör doktor İdris Ahmet Çakır, Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi oldu. Balıkesir‘e atanan Çakır‘ın yarından itibaren görevine başlayacağı öğrenildi.

Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi‘ne Yeni Başhekim
Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Murat Sabri Yılmaz‘ın bir süre önce istifa etmesiyle boşalan Atatürk devlet Hastanesi başhekimliğine yine Yılmaz vekaleten bakıyordu. Sağlık bakanlığı tarafından yapılan yeni görevlendirme ile Şanlıurfa eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi İdris Ahmet Çakır Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi olarak atandı.

İDRİS AHMET ÇAKIR KİMDİR?

Operatör Doktor İdris Ahmet Çakır 1974 yılında Trabzon Akçaabat ilçesinde doğdu. 1992 - 1998 yıllarında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 1999 - 2004 yılları arasında Ankara Hastanesinde ihtisasını tamamladıktan sonra Aksaray Devlet Hastanesinde Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı ve başhekim yardımcısı olarak görev yaptı. 24 Ocak 2006 - 25 Nisan 2008 tarihleri arasında Sivas Numune Hastanesi‘nde Başhekim olarak görev yaptıktan sonra, 28 Nisan 2008 tarihinde Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi‘nde başhekim olarak göreve başladı. Ahmet Çakır geçen yıl nisan ayında sekreteri ile birlikte spor yaptığı sırada uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaralanmıştı. Çakır, geçtiğimiz Nisan ayında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik‘i tırnak rahatsızlığıyla ilgili ameliyat etmişti.

Kaynak: İHA