Kuveyt Türk Karsı Şubesi Hizmete Açıldı

Kuveyt Türk, şubeleşme faaliyetleri kapsamında Kars Şubesi’ni müşterilerinin hizmetine açtı.

Kuveyt Türk, şubeleşme faaliyetleri kapsamında Kars Şubesi’ni müşterilerinin hizmetine açtı.

    Kars Valisi Ahmet Kara, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ile Kuveyt Türk Genel Müdür Yardımcıları İrfan Yılmaz ve Süleyman Karakaya’nın açılış kurdelesini kestiği Kars Şubesi, Kuveyt Türk’ün toplam 161 şubesi içerisinde 154. şube olarak çalışacak.

    Kars Valisi Ahmet Kara açılışta yaptığı konuşmada, ilk olarak Kuveyt Türk bankasının memlekete hayırlı olmasını diledi. Bankacılığın modern hayatın vazgeçilmezi olduğuna işaret eden Vali Kara şöyle konuştu: “Kars’ta yaklaşık 1,5 seneyi aşan zamandır bulunmaktayım, geldiğim günden bugüne yeni ilave edilen kurumlar olarak, 2 lise açıldı. Bunlar Harakani Anadolu ve Kağızman İmam Hatip liseleri ve Kırsal Kalkınma Koordinatörlüğü, Ağız ve Diş Acil Tedavi Polikinliği, Karayolları Bölge Müdürlüğü, KOSGEB Müdürlüğü, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü ve bugünde Karsımıza en son olarak Kuveyt Türk Şube Müdürlüğünü açmış bulunuyoruz.” dedi.

    Kuveyt Türk Genel Müdür Yardımcıları İrfan Yılmaz ve Süleyman Karakaya ise hızla büyüyen ve gelişen Türkiye’nin dört bir tarafında şubeleşme atağı doğrultusunda Kars’taki şubelerini müşterilerinin hizmetine açtıklarını belirtti.

    Kars Şube Müdürü Mustafa Şenyıl ise yeni şubenin açılışı ile özellikle bölgede bireysel ve işletme bankacılığı alanında büyük hedefleri olduğunu ifade etti. Kuveyt Türk’ün en hızlı büyüyen bankalardan biri olarak Türkiye’nin her yerinde şubeleşme atağını devam ettirdiğini belirten Şenyıl, bu anlamda Doğu ve Güneydoğu Anadolu’ya özel önem verildiği dile getirildi. Şenyıl, 2011 yılı sonuna kadar hedeflerinin 161 olan şube sayısını 185’e çıkarmak olduğunu da hatırlattı.

    Açılışa Kars Valisi Ahmet Kara, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Yazar, Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İl Müftüsü İlyas Gümüş ve Kamu Kurum ve kuruluşların temsilcileri ile çok sayıda iş adamı ile bölge insanı katıldı.