İki Ayda 14 Mağaza Açmayı Planlayan Bimeks Serinin İlk Mağazasını Malatya‘da Açıyor

İki ayda 14 mağaza açmayı planlayan Bimeks serinin ilk mağazasını Malatya‘da açıyor.

Bimeks, 4 Haziran cumartesi günü saat 09.00‘da Çevreyolu üzeri Niyazi Mısri Camii yanı Nalçacılar Ev Konsept plaza No:5‘de açılacak olan mağaza ile birlikte mağaza sayısını 24 şehirde 43‘e çıkartmış olacak. Malatya halkının pek çok elektronik eşya ihtiyacını karşılayacak olan Bimeks‘in mağaza açılışına Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar ile Franchise ortak Ömer Nalçacı katılacak.

Malatya halkına teknolojiyi ve uygun fiyat garantisini götürecek olan Bimeks her gittiği ilde bunu ilke haline getirmeye devam ediyor. Açılış nedeni ile pek çok marka ve üründe özel indirimlerinde uygulanacağı günde Malatyalıların teknolojiyi uygun fiyata alması sağlanacak. İndirim sebebiyle LG Full HD 32 inç Led TV 1699 TL yerine 999 TL‘den; Nokia X3 cep telefonu HD 407 kulaklık hediyesiyle 419 TL yerine 319 TL‘den; İ5 işlemcili HP Pavilion notebook 899 dolar yerine 649 dolardan; Logitech 2.1 hoparlör

59,90 TL yerine 32, 90 TL‘den satışa sunulacak. Kampanya ürünlerinin stoklarla sınırlı olması; açılışa ilginin oldukça fazla olabileceğinin göstergesi olarak yorumlanıyor.

1990 yılında kurulan Türkiye‘nin ilk teknoloji marketi BİMEKS bugün 24 ilde faaliyete geçirdiği 43 mağaza ve 500 çalışanı ile verdiği danışmanlık ve satış sonrası destek hizmetleriyle Türkiye‘nin öncü mağazalarından biridir. AVM içinde kurulan ilk teknoloji marketi unvanını alan BİMEKS, 1997 - 2007 yıllarını kapsayan bilişim 500 araştırmasında, Türkiye‘nin en hızlı büyüyen bilişim şirketi seçildi.

2010 yılı itibariyle kendine özgü Franchise sistemi geliştirerek Anadolu‘da büyüme hızına hız katmıştır. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Halka Arzı ile Türkiye‘nin Halka Arz edilen ilk Teknoloji perakendecisi firması olmuştur. Yeni projeleri, yeni mağazaları ile Bimeks, 21. yılında da Türkiye‘nin en iyi markası olma yolunda emin adımlarla büyümesini sürdürmeye ve yeni istihdamlar sağlamaya devam edecektir.

BİMEKS‘ in internetteki perakende satış noktası www.bimeks.com.tr‘dir. Bu hizmet Bimeks‘ in geniş ürün yelpazesi, sürekli güncellenen fiyat ve teknik bilgi içeriği, güvenli çevrimiçi ticaret alt yapısıyla ev veya ofis ortamından süre sınırsız müşterilerine alışveriş yapma imkanı tanımakta; Bimeks‘ in hizmet farkını sanal ortamda yaşatmaktadır.

Kaynak: İHA