Yangında Mahsur Kalan Anne Ve İki Çocuğunu İtfaiye Kurtardı

Bayrampaşa‘da bir binanın bodrum katında çıkan yangın sırasında üst katta mahsur kalan anne ve iki çocuğu, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, Kartaltepe Mahallesi Bilgehan Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı binanın bodrum katında yangın çıktı. Kısa sürede apartmanı saran dumanlar nedeniyle apartman sakinleri korkulu anlar yaşadı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, bir yandan yangına müdahale ederken, diğer yandan da üst katlarda mahsur kalan vatandaşları kurtarmaya çalıştı. Dumandan etkilenen ve cama çıkan Tülay Yavuz, iki çocuğu ile birlikte yardım bekledi. Yaşananlar karşısında korku dolu anlar yaşayan 1 yaşındaki Atalay

ile 2,5 yaşındaki Atilla, şaşkın gözlerle etrafı izledi. İtfaiye merdiveni ile üst kata çıkan bir itfaiye eri, ilk olarak iki çocuğu aşağı indirdi. İki çocuk aşağıda bekleyen akrabalarına teslim edildikten sonra merdivenle yeniden yukarı çıkan itfaiye eri, anne Tülay Yavuz‘u aşağı indirdi. Korku dolu anlar yaşayan Tülay Yavuz uzun süre kendine gelemedi. Gözyaşlarını tutamayan anne ile çocukları, ambulansa götürülerek müdahale edildi.

İtfaiye ekipleri yangını büyümeden söndürürken, yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Kaynak: İHA