Atakum Belediyesi Bir Günde 700 Ton Asfalt Döktü

Atakum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bölgelerindeki asfaltsız ve asfaltı bozulmuş olan yollarda çalışmalarını sürdürürken, bir günde 700 ton asfalt dökerek bu alanda bir rekora da imza attı.

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, bu yıl asfalt döküm planını iki ana kategoride yapmayı planladıklarını belirterek şöyle konuştu: "Bunlardan birincisi ve öncelikli olanı sel felaketi nedeniyle artık kullanılamaz veya çok hasarlı durumda olan yollarımızı iyileştirmek, diğeri ise elektrik, su, doğalgaz, online gibi alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarımızı asfaltlamaktı. Bu planımızı basamak basamak hayata geçiriyoruz. Nasıl ki biz haftada bir park-bahçe ve çevre düzenlemesi yapmayı rutin

hale getirdi isek, artık herkes biliyor ki asfaltlama işi de artık bizim için rutin hale gelmiştir. Üstelik bizim döktüğümüz kalınlıktaki ve güzellikteki asfaltı hiçbir belediye dökmemektedir. Plan dahilinde hareket ederek, yıl sonu itibari ile bölgemize 20 bin ton asfalt dökmeyi hedefliyoruz."

Başkan Burma‘nın da yakından takip ettiği çalışmalar sonucunda bir günde dört sokağı birden asfaltlayan ekipler, 32 kamyon tutarındaki yaklaşık 700 ton asfalt dökerek bu anlamda da bir rekora imza attı. Bu arada cadde ve sokak sakinleri çalışmaları dikkatle takip etti.

Kaynak: İHA