Öğrencileri Çizgi Film Kahramanları Karşılayacak

Konya‘nın Kulu ilçesinde, yeni eğitim yılının hazırlıklarını sürdüren öğretmenler, okula ilk kez başlayacak öğrencilerin dikkatini çekmesi için bina duvarına çizgi film kahramanlarının resimlerini çiziyor.

Öğrencileri Çizgi Film Kahramanları Karşılayacak
Kulu Yusuf Küçükgöl İlköğretim Okulu Müdürü Selçuk Erdoğan, öğretmenler Sibel Kılıç, Perihan Aslan, Ali Ağırkaya ve Faruk Kılıç, kendi aralarında para toplayarak aldıkları boya ile okul binasının duvarını boyamaya başladı. Duvarlara öğrencilerin sevdiği çizgi film karakterlerini çizen öğretmenler, bahçe zemininin bir bölümüne satranç tahtası oluşturdu.

Okul Müdürü Selçuk Erdoğan, okula ilk kez gelecek öğrencilerin eğitime ilgilerinin artması amacıyla duvarlara çizgi film karakterlerini çizdiklerini söyledi. Erdoğan, "Öğle saatine kadar mesleki çalışmalarımızı tamamlayıp, daha sonra iş elbiselerini giyip okulumuzu boyuyoruz. Duvarlar ve demir korkuluklar boyanırken, çocukların yakından bildiği Şirinler, Keloğlan, Nasrettin Hoca gibi çizgi film kahramanlarının resimlerini de duvara çiziyoruz. Amacımız yeni eğitim yılından okulumuzu güzelleştirmek ve

eğitime ilk kez başlayacak öğrencilerin okula ilgisini artırmak. Bu çalışmalar sırasında el becerimizi de sergilemeye çalıştık. İlçede eğitim kurumumuzu örnek okul yapmayı hedefliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA