İşadamı Sadettin Saran, 300 Çocuğu Sünnet Ettirdi

İşadamı Sadettin Saran, memleketi Kırıkkale’de bu yıl 11’ncisini düzenlediği sünnet şöleninde 300 çocuğu sünnet ettirdi.

İşadamı Sadettin Saran, memleketi Kırıkkale’de bu yıl 11’ncisini düzenlediği sünnet şöleninde 300 çocuğu sünnet ettirdi.

    Kırıkkale’ye ailesi ile birlikte gelen Sadettin Saran, programda sünnet olan çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Saran, şölende sünnet olan çocuklara sarı-lacivert top ve Fenerbahçe forması dağıttı.

    Daha sonra Kırıkkale’de yaptırdığı okulları gezen Saran, okul yöneticilerinden bilgi aldı. Atatürk Aile Çay Bahçesi’nde gerçekleştirilen şölene ünlü sanatçı Keremcem de katıldı. Hayranları Keremcem ile resim çektirmek ve imzasını almak için birbirleri ile yarıştı.

    Sünnet şölene Kırıkkale Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Danış, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, eski milletvekili Fikri Pehlivanlı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

    Şöleni düzenledikleri için Saran ve ailesine teşekkür eden Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz, “Bu güzel şölene hepiniz hoş geldiniz. Sünnet, soysal yaşantımızda önemli bir yer tutan gelenektir. Peygamberimizin sünnetidir. Artık toplumumuzda önemli bir etkinlik haline gelmiştir. Bu tür ekinlikler ve sünnet, hem birlikteliği ve hem de düğünler vasıtasıyla eğlenceyi sağlar.” dedi.

    İşadamı Sadettin Saran ise, “Bu yıl 11.düzenlediğimiz sünnet şölenini bundan sonra da devam ettireceğiz. Biz çocuklarımızı ve ailelerini mutlu etmeye çalışıyoruz. Onlar mutlu oldukça bizler de mutlu oluyoruz.” diye konuştu.