Ak Partili Vekillerden Vatso‘ya Teşekkür Ziyareti

AK Parti‘den Van milletvekili olarak seçilen Burhan Kayatürk ve Mustafa Bilici, Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu‘na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ak Partili Vekillerden Vatso‘ya Teşekkür Ziyareti
AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras ile birlikte VATSO‘ya gelen Millitvekilleri Burhan Kayatürk ve Mustafa Bilici, zorlu bir seçim sürecinin ardından halkımızın teveccühü ile TBMM gönderdiği milletvekilleri olarak VATSO‘ya seçim sürecinde gösterdikleri tarafsız duruş nedeniyle teşekkür ettiler. Van Milletvekili Burhan Kayatürk "Uzun bir seçim süreci atlattık, bu süre içinde Van Ticaret ve Sanayi Odası‘nın gerek seçim öncesi gösterdikleri tarafsız duruş, gerekse seçim sonrası yaptıkları bütünleştirici açıklama takdire şayan olduğunu belirterek "Biz seçim sürecinde yaşanan her şeyi 12 Haziran gecesi unuttuk. Artık önümüzdeki süreçte neler yapabiliriz, bunun sorgulamasını yapıyoruz. Bundan böyle AK Parti Van milletvekilleri olarak ilimizin hak ettiği yere gelmesi noktasında çalışacağız. Bu çalışmalarımızda en büyük destekçimiz Van Ticaret ve Sanayi Odası olacak" dedi.

VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu ise seçilen tüm parlamenterleri tebrik ettiğini belirterek "Bundan sonra yapılacaklar konusunda oturup konuşmalıyız. Bu kent bizim ortak hedefimiz ise bundan sonraki süreçte başarıya ulaşmak için ortak projeler geliştirmeliyiz. Şimdi hepimize düşen ilimizin kalkınması ve gelişmesi için el ele verip ortak paydalarda buluşmalıyız" dedi.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu, gerek Van Ticaret ve Sanayi Odası, gerekse üyesi olduğumuz Van Ekonomik Konseyi olarak önümüzdeki süreç için çalışmalar yaptıklarını, zamanı geldiğinde tüm milletvekillerimizle hazırladığımız çalışmaları paylaşacaklarını belirterek "Sahip olduğu potansiyelleri ile bu kentin dinamiklerini hayata geçirsek, ilimizi ülkemizin en önemli merkezlerinden biri haline getirebiliriz. Tüm bu güzel çalışmaların yapılması için öncelikle bir araya gelmeliyiz. Konuşmalıyız ve ortak bir dil yakalamalıyız" dedi.

AK Partili milletvekillerinin VATSO ziyaretinde Meclis Başkanı Ata Altay, Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Orhun ve Meclis Üyesi Yavuz Karaman da hazır bulundu.

Kaynak: İHA