Ak Parti Sakarya Milletvekilleri Başkan Toçoğlunu Ziyaret Etti

Mazbatalarını alan Ak Parti Sakarya Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu makamında ziyaret etti.

İl Seçim Kurulundan mazbatalarını alan AK Parti Sakarya Milletvekilleri; Hasan Ali Çelik, Ayhan Sefer Üstün, Şaban Dişli, Ayşenur İslam ve Ali İhsan Yavuz, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarete AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu ve parti yöneticileri de katıldı. Konuklarını belediye girişinde karşılayan Başkan Zeki Toçoğlu, Ak Parti’den milletvekili seçilenleri bir kez daha tebrik etti. Sıcak bir atmosferde gerçekleştirilen ziyarette konuşan Zeki Toçoğlu, Sakarya için her şeyin çok daha güzel olacağını söyledi.

‘Sorumluluklarımızın bilincindeyiz” diyen Başkan Toçoğlu, “Güzel bir seçim süreci yaşadık. Hemşerilerimiz de en güzel kararı sandıkta verdiler. Milletvekillerimizi bir kez daha kutluyorum. Seçim sürecinde Sayın Başbakanımız, Sakarya için büyük önem arz eden projelerin hayata geçirileceğini söyledi. Şimdi inşallah bu projeleri hayata geçirmek için çalışacağız. Hepimiz sorumluluklarımızın bilinci içerisindeyiz. El birliği ile Sakarya’yı daha güzel noktalara taşıyacağız. İnşallah her şey Sakarya için çok daha güzel olacak” dedi.

Başkan Zeki Toçoğlu’na ilgisinden dolayı teşekkür eden AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu ise, bundan sonra da durmadan çalışacaklarını söyledi. Başkan Toçoğlu’nun her zaman yanlarında olduğunu söyleyen Ayhan Sefer Üstün ise, “Biz çok büyük bir aileyiz. Hepimizin sorumlulukları var ve biz de bunu çok iyi biliyoruz. İnşallah bir takım halinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Başkanımızın da söylediği gibi Sakarya’yı çok güzel günler bekliyor” diye konuştu. Milletvekili Hasan Ali Çelik’te kısa bir konuşma yaparak, seçim sürecinde ve seçimden sonra kendilerini destekleyen herkese teşekkür etti. Çelik’ten sonra söz alan Şaban Dişli de, “Biz Ankara’da, belediye başkanlarımız da burada şehrimiz için durmadan çalışacağız” dedi. İlk defa milletvekili seçilen Ayşenur İslam ve Ali İhsan Yavuz ise, Sakarya’nın sorunlarına kalıcı çözümler bulmak için çalışacaklarını söyledi.

Kaynak: İHA