Beyşehir Göl Festivali‘ne Katılacak Sanatçılar Belli Oldu

Bu yıl 8. düzenlenecek Uluslararası Beyşehir Göl Festivali kapsamında sahne alacak sanatçılar belli oldu. Festivale, Emre Aydın, Niran Ünsal, Turgay Başyayla ve Uğur Arslan‘ın katılacağı duyuruldu.

Beyşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü‘nden yapılan yazılı açıklamada, etkinlikle ilgili programın netleşmeye başladığı bildirildi. Açıklamada, bu yıl ülke çapında popüler olan 5 ayrı sanatçı ile anlaşma sağlanarak sözleşme imzalandığı, bu çerçevede Emre Aydın, Niran Ünsal, Turgay Başyayla, Uğur Arslan ve Yakup Ekin gibi popüler isimlerin Beyşehir‘de konser vereceği belirtildi.

Göl festivalinde 12 Temmuz‘da Uğur Aslan, 13 Temmuz‘da Turgay Başyayla, 14 Temmuz‘da Yakup Ekin, 16 Temmuz‘da Niran Ünsal ve final gecesi olan 17 Temmuz‘da da Emre Aydın‘ın sahne alacağı kaydedildi. Festival kapsamında ayrıca diğer yıllardan farklı olarak bu yıl üç ayrı ülkeden gelecek olan yabancı halk dansları topluluklarının da gösteri sunacağı bildirildi.

Öte yandan festivalde 4.Beyşehir Fotoğrafçılar Buluşması‘nda dereceye giren ve sergileme hakkı kazanan fotoğrafların da görücüye çıkacağı ve önceki yıllarda olduğu gibi tekvando, kick boks ve güreş gösterilerinin yanı sıra, rahvan at yarışları, göl üzerinde su sporu etkinlikleri, Hacivat-Karagöz tiplemelerinin yer alacağı belirtildi.

Kaynak: İHA