Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezinden Etkinlik

Zonguldak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi personeli etkinlikte bir araya geldi. Etkinliği müzikle şenlendiren orkestra da diş doktoru ve diş teknikerlerinden oluştu.

Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezinden Etkinlik
Kilimli Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen etkinliğe Zonguldak Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, İl Sağlık Müdürü Rüstem Albayrak, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Emre Erbaycu, Sağlık-Sen Zonguldak Şube Başkanı Mehmet Ali Kara, Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir ve davetliler katıldı.

Etkinlikte sahne alan orkestrada ise diş hekimi (solist) Ebru Öksüzoğlu, Diş Teknikeri (gitarist-solist) Erhan Taş, Diş Teknikeri (gitarist) Eray Özgen, Veri Hazırlama Elemanı (Gitarist) Semih Çelik, Diş Teknikeri (Baterist) Mehmet Ali Ahmetoğlu’ndan oluştu.

İlk kez böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade eden Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Emre Erbaycu, etkinliği geleneksel hale getireceklerini söyledi. Erbaycu, “Personel olarak kaynaşma etkinliği düzenledik. Bu etkinliği her sene en az bir defa yapmayı hedefliyoruz. Bu etkinliğimizin bu yıl ikincisini Eylül ayı içerisinde gerçekleştireceğiz. Etkinlikte sahne alan grubumuz da 3 ay önce bir araya geldi. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde 91 personelimiz var ve bunların 23’ü diş doktorlarından oluşuyor. Bu etkinlikle personelin motivasyonunu yükseltmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA