Yeni Dönem İçin Kayıt Yaptıran Vekil, Eşi Ve 6 Çocuğuyla Renkli Görüntüler Oluşturdu

Seçimlerde 4. dönem milletvekili seçilen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman, TBMM‘ye kayıt yaptırmaya eşi ve 6 kızıyla birlikte geldi. Kayıt işleminde kızların babalarından daha heyecanlı oldukları görüldü.

TBMM Şeref Holü‘nde kurulan masalarda milletvekilleri kayıtlarını yaptırmaya devam ediyor. Dünden bu yana milletvekilleri teker teker gelmeye başlarken en renkli görüntüler ise AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman‘ın gelmesiyle yaşandı. Eşi ve 6 kızıyla birlikte Meclis‘e gelen Akman‘a kayıt yaptırırken çocukları da eşlik etti. 3 dönem milletvekilliği yaptığını bu seçimlerde 4. kez parlamentoya girdiğini anımsatan Akman, "Her dönem yeni bir heyecandır, yeni bir başlangıçtır. Yeni bir hükümetimiz

olacak, yeni bir parlamentomuzu olacak. Umarım bu dönem Türkiye‘nin yepyeni bir anayasaya kavuştuğu dönem olacak. Hepimiz heyecanla bunu bekliyoruz. Geçen dönem kısmi de olsa bir anayasa değişikliğine imza attığımız için mutluyduk. 82 anayasasını değiştirmek bizlere nasip olacak" dedi.

Bir gazetecinin ‘Aile boyu gelmişsiniz. Aileden en çok kim heyecanlandı?‘ yönündeki sorusu üzerine Akman son üç kızının milletvekili olduğunu dönemde dünyaya geldiğini, en heyecanlı olanın ise küçük kızı Sena olduğunu söyledi. Küçük Sena ise gazetecilerin soruları üzerine daha önce de Meclis‘i gördüğünü söyledi.

Öte yandan AK Parti Kilis milletvekilleri Ahmet Salih Dal ve Fuat Karakuş ile AK Parti Kütahya Vural Kavuncu da bugün kayıt yaptıran milletvekilleri oldu.

Kaynak: İHA