Ak Parti Milletvekili Uslu‘dan Başkan Külcü‘ye Ziyaret

AK Parti‘den milletvekili seçilen Salim Uslu ile Murat Yıldırım, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü‘yü makamında ziyaret etti.

Ak Parti Milletvekili Uslu‘dan Başkan Külcü‘ye Ziyaret
Ziyarette AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Kadın Kolları Başkanı Arife Betül Gülgün, Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Aslan da hazır bulundu. Türkiye‘nin demokrasi sınavını başarıyla verdiğini ifade eden Salim Uslu, "12 Haziran‘da yapılan Milletvekili Genel Seçimlerinde Türk Milleti sandığa giderek demokrasi sınavını başarıyla geçmişlerdir. Milletimiz AK Parti‘yi yüzde 50 oy vererek hizmetin devamı için destek olmuştur. Milletimiz hizmete oy vermiştir" dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü‘nün AK Parti‘ye yakışan bir hizmet anlayış ile çalışarak Çorum‘un çehresini değiştirdiğini belirten Uslu, "Başkanımız Muzaffer Külcü‘ye teşekkür ediyorum. Yaptığı başarılı çalışmaları nedeniyle halkımızın büyük desteğini toplamıştır. Seçimlerde büyük desteğini gördük teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Başkan Muzaffer Külcü ise, "AK Parti milletimizi anlamış, milletimizde AK Parti‘yi anlamıştır. Yapılan genel seçimlerde halkımız istikrara ve hizmete oy vermiştir. Ortaya çıkan tablo, milletin yapılan hizmetlerden mutlu olduğunu gösteriyor. Türkiye‘nin önünde anayasa değişikliği var ve bu değişiklik milletimizin beklediği bir değişiklik olacaktır. Milletvekillerimiz Türkiye‘yi, biz de Çorum‘u kalkındırarak, Türkiye‘nin bölgesinin lider ülkesi olmasını sağlayacağımıza inancımız tamdır. Seçilen

milletvekillerimizin Çorum‘un kalkınmasına büyük desteği olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA