Şahinbey Belediyesi’Nden Çocuklara Özel Tesis

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çarpık yapılaşmanın yoğun olduğu ilçe genelinde sosyal tesis ve taziye evlerine yoğun talep olduğunu bu amaçla Beybahçe sosyal tesisinde bir ilki uyguladıklarını söyledi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çarpık yapılaşmanın yoğun olduğu ilçe genelinde sosyal tesis ve taziye evlerine yoğun talep olduğunu bu amaçla Beybahçe sosyal tesisinde bir ilki uyguladıklarını söyledi. Tesisin bir katını komple çocuk oyun alanı olarak düzenleyeceklerini belirten Tahmazoğlu, Beybahçe Mahallesi‘nde yapımına başlanan sosyal tesis alanına gelerek incelemelerde bulunup çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

    Göreve geldikleri günden beri sosyal tesis ve taziye evi yapımına ayrı bir önem verdiklerini kaydeden Başkan Tahmazoğlu, “Bölgemizde çarpık yapılaşma yoğun olmasından dolayı özellikle sosyal tesis ve taziye evine yoğun ihtiyaç bulunmaktadır.” dedi.

    Vatandaşların bu talebine cevap vermek için Beybahçe Mahallesi‘nde bulunan boş alanın kamulaştırmasını yaparak inşaat çalışmasına başladıklarını ifade eden Tahmazoğlu, “Tesisimiz tamamlandığında içinde hanım ve erkek taziye evleri olacak. Yine bu tesisimizde diğer tesislerimizden farklı olarak bir ilki gerçekleştirdik. Tesisimizin bir katında 475 metrekare alanda çocuk oyun alanı yapacağız. Amacımız oyun alanı sıkıntısı çeken çocuklarımıza oyun alanları sağlamak. Bu uygulamamız tutulursa diğer bölgelerde de bunu hayata geçireceğiz.” diye konuştu.