Özkoç: Chp Aile Olmayı Başardı, 34 Yıl Sonra Vekil Çıkardı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 34 yıl sonra Sakarya’dan milletvekili çıkardı. CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, başarının sırrının aile gibi olmaktan kaynaklandığını söyledi.

Özkoç: Chp Aile Olmayı Başardı, 34 Yıl Sonra Vekil Çıkardı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 34 yıl sonra Sakarya’dan milletvekili çıkardı. CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, başarının sırrının aile gibi olmaktan kaynaklandığını söyledi.

        Özkoç, parti binasında düzenlediği basın toplantısında seçim sonuçlarını değerlendirdi. CHP’nin 34 yıl aradan sonra milletvekili çıkardığını hatırlatan Özkoç, “Bunun nasıl başarıldığı konusunda gelen sorulara çok net bir cevabımız var. CHP bu dönemde Sakarya’da aile olmayı başarmıştır.” dedi.

        CHP Sakarya teşkilatının bu dönem birbirine sarılmayı, birbirini sevmeyi başardığını ifade eden Özkoç, bunda parti büyüklerinin büyük katkısı olduğunu kaydetti. Ayrıca kadınların, gençlerin, örgütlerin birbiriyle kenetlendiğini vurgulayan Özkoç, şöyle konuştu: “Gerçekten ön plana sevgi ve hizmeti koymuşlardır. Bu dönemde birbirimizden hiç ayrılmadık. Ölülerimiz oldu, ölülerimizi beraber kaldırdık. Büyük hastalıklarla karşılaşan, mücadele eden, hastalarıyla ilgilenen insanlarımızın, yürekleri bizimle beraberdi. Gençlerimiz gece gündüz evlerinde yatmadan çalıştılar. Örgütlerimiz de öyle çalıştı. Sakarya’da 7 milletvekili adayımız, hatta aday adaylarımız çok gayret gösterdiler. Başta bir şey daha yaptık. Biz Sakarya’da hiçbir parti ayrımı yapmadan, Sakaryalıları kucaklayarak, AK Parti yok, CHP yok, MHP yok, Sakaryalı var dedik. Bu sözümüzü yerine getirdik, bundan sonra da yerine getirmeye devam edeceğiz. Onları kucaklamaya devam edeceğiz.”

AK PARTİ’Yİ ZİYARET ETTİ

        Özkoç, Sakarya’da seçimden birinci parti çıkan AK Parti il başkanlığına ziyarete gittiğini ve başarılar dilediğinin altını çizerek, “Seçim sürecinden sonra Sakarya’da birinci parti olarak AK Parti çıkmıştı. İl başkanımızla beraber önce AK Parti’yi sonra MHP’yi ziyaret ettik. Onlara başarılar diledik. Onları kucakladık. Milletvekillerine de başarılar diledik. Onlara da şunu söyledik: Bu hizmet yarışında onların yanında olacağımızı, hiç bırakmayacağımızı, zaman zaman davet edeceğimizi, davet ettiklerinde de hemen yanlarına geleceğimizi söyledik." diye konuştu.

MİLLETVEKİLİ BÜROSU AÇACAK

        Yemin töreninden sonra halka kolay ulaşmak için Sakarya’da milletvekilliği bürosu açacağı bilgisini veren Özkoç, “Sakarya milletvekilliği bürosunu yemin töreninden sonra Sakarya’da açacağız. Bu büro bütün milletvekillerine açıktır. Bizim tek amacımız vardır, Sakarya’ya ve ülkemize hizmet etmektir. Bunun karşılığını bu gün Sakaryalı verdi. Umut ediyorum ki daha fazlasını verecektir." şeklinde sözlerini tamamladı.