Kargid Başkanı Altıntaş: Enerjimizi Daha İyi Türkiye İçin Kullanmalıyız

Karadeniz İşadamları Derneği (KARGİD) Başkanı Ahmet Yaşar Altıntaş, iktidar ve muhalefetin enerjisini daha iyi bir Türkiye için kullanması gerektiğini söyledi.

Karadeniz İşadamları Derneği (KARGİD) Başkanı Ahmet Yaşar Altıntaş, iktidar ve muhalefetin enerjisini daha iyi bir Türkiye için kullanması gerektiğini söyledi. Altıntaş, 12 Haziran seçimlerinin sonuçlarına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon’dan milletvekili seçilen Faruk Nafiz Özak, Erdoğan Bayraktar, Aydın Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu, Mehmet Volkan Canalioğlu ve Koray Aydın‘ı kutladı.

    Türkiye’nin tarihi bir seçim dönemi yaşadığını ifade eden Altıntaş, AK Parti’nin milletin teveccühünü kazanarak üçüncü defa iktidara gelirken, muhalefetin de biraz daha güçlenerek Meclis‘e girdiğine işaret etti. Milletin tercihinin yeni anayasanın yapılmasına ilişkin bazı kesimlerin tereddütlerini de ortadan kaldırdığını anlatan Altıntaş, halkın yeni anayasanın tüm partilerin katkısı ile yapılmasından yana tavır koyduğunu anlattı. Seçimlerin demokrasi çerçevesinde başarı ile tamamlandığını hatırlatan Altıntaş, “Hem iktidar hem de muhalefet olarak enerjimizi, geleceğe dönük daha iyi bir Türkiye‘yi gerçekleştirmek için kullanmalıyız. Tüm partilerimizin uzlaşmaya açık olması, sivil toplumla birlikte toplumda genel kabul gören bir anayasayı hazırlaması son derece önemlidir. Milletimiz ortak hedeflerimiz etrafında bu kenetlenmeyi sağlayabildiği ölçüde Türkiye büyüyecek ve gelişecektir.” dedi.