Canım Babam 4. Bölüm özeti ve fragmanı

Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Canım Babam 4. Bölümüyle 16 Haziran Perşembe akşamı Show Tv ekranlarında olacak. İşte Canım Babam 4. Bölüm özeti ve fragmanı...

Canım Babam dizisinin 4. Bölüm özeti Show Tv web sitesinde yayınlandıkğı anda sitemizde yer alacaktır.

Canım Babam 3. Bölüm özeti

Ömer bir süredir okuldaki iri gövdeli bir arkadaşından eziyet görmektedir, paralarını ve eşyalarını ona kaptırır. Bu durumdan babasına bahsetmek ister ama onun ilkokuldayken yaptıklarını duyunca vazgeçer; babası ilkokuldaki zorba bir çocuğu evire çevire dövmüş ve ona haddini bildirmiştir. Bunu duyan Ömer gerçekleri babasından gizlemeye ve Cansu'dan yardım almaya karar verir.

Aikido ustası olan Cansu Kerem'den gizli Ömer'e dövüş dersi vermeye başlar. Oğlunun Cansu'ya bilgisayar öğretmeye çalıştığını sanan Kerem gerçekleri öğrendiğinde çok geç olacak ve Cansu'yla arası bozulacaktır.

Diğer yandan Yılmaz Cansu'yu Allahın emriyle istemeye karar vermiştir. Ancak Yılmaz'ın annesi dövüşen gelin istemediğinden, İsmet kızının aikidoyu bıraktığını söyler. Kızını tansiyon ilaçlarını içmeme tehdidiyle yola getirmeye çalışan İsmet'i ve Yılmaz'ın ailesini nahoş süprizler beklemektedir.