Sevgilisi Terk Etti, İntihara Kalkıştı

Muğla merkezde dört katlı binanın çatısına çıkan Sait Yiğit (29) isimli şahıs, sevgilisinin kendisini terk ettiğini belirterek intihar etmeye kalktı.

Sevgilisi Terk Etti, İntihara Kalkıştı
Muğla Merkez Orhaniye Mahallesi 11 Nolu Sokaktaki dört katlı binanın çatısına elinde bıçakla çıkan Sait Yiğit, gazetecileri görünce, “Sultanı çok seviyorum. Onun için ölürüm” dedi. Çatıya çıkan polisler intihara kalkan genci daha sonra etkisiz hale getirdi.

Edinilen bilgiye göre;Muğla’da kız arkadaşı tarafından terk edilen Sait Yiğit isimli genç, oturduğu apartmanın çatı katına çıkarak intihara kalkıştı. Dört katlı binanın çatısına çıkan Sait Yiğit, önce aşağıda bulunan polislerin üzerine çatıda bulunan kiremitleri attı. Daha sonra elindeki ekmek bıçağını boğazına dayayarak polis memurları ile pazarlık yaptı. Polislere “Ben Sultan’ı seviyorum. Onun için ölürüm. Eğer gazeteciler gelmezse kendimi aşağıya atarım” dedi. Olay yerinde bulunan gazetecilerle çatıdan konuşan Sait Yiğit, “Ben Sultan’ı seviyorum. Ama, O beni anlamadı. Bir tane 70’lik votka içtim. Sultan için kendimi öldürürüm” diye konuştu.

Sait Yiğit gazetecilerle konuşurken polis ekipleri çatıya çıktı. Polis ekipleri Sait yiğit ile görüştükten sonra ikna ederek çatıdan indirdi. Sait Yiğit çatıdan indirdikten sonra Polis Merkezi’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İHA