Güler: Milli İradenin Sandığa Yansıması Kadar Önemli Ve Güzel Bir Şey Yok

AK Parti Mardin milletvekili adayı Muammer Güler, oyunu seçim bölgesinde kullandı.

AK Parti Mardin milletvekili adayı Muammer Güler, oyunu seçim bölgesinde kullandı.

Sabahın erken saatlerinde geldiği Noter Cevdet İlköğretim Okulu‘nda oyunu veren Muammer Güler, basın mensuplarına kısa bir bir açıklama yaptı. Milli iradenin sandığına yansıması kadar önemli ve güzel bir şeyin olmadığını belirten Güler, “Çok yoğun bir kampanya maratonu geçti. Benim de siyasette ilk deneyimim oldu. Başarılı bir kampanaya geçirdiğime inanıyorum. Teşkilatımızla milletvekili adaylarımızla, tüm parti mensuplarımızla kazası belasız bir kampanya dönemini bize göre başarılı bir şekilde geçirdik. Tabi bizim için önemli olan huzur içinde geçmesiydi önemli olan. Bugün herkes saçlarımızın ak mı karamı? Olduğunu görecek. Milli İradenin sandığına yansıması kadar önemli ve güzel bir şey yok. Asıl demokrasinin güzelliği buradadır.” dedi.

    Kendisine oy verdiği için çok duygulandığını ifade eden Güler açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “Ben AK Parti’nin yeniden iktidara aynı güçle hatta daha da güçlenerek geleceğine inanıyorum. Türkiye’de istikrarın devamı için de partimizin iktidara gelmesinin önemli olduğuna inanıyorum. Bu anlamda ilk defa sandıkta kendime rey verdim. O da benim için güzel bir başlangıç insanı farklı duygulara götürüyor. Ama sonuçta memlekete hizmet olacaklar. Siyasi partiler ister iktidarda ister muhalefette olsun, demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarıdır. Bütün siyasi partiler için memlekete hizmet söz konusudur. Bu bir yarıştır. Biz bu yarışın bizim lehime sonuçlanmasını istiyoruz. Biz diğer siyasi partilerin meşru zemindeki çalışmalarına da saygı duyuyoruz demokrasinin de gereği budur. Mardin için hayırlı uğurlu olsun. Mardin’in geçmişten beri hep olgun bir havada huzur içinde seçimi gerçekleştirdiğini biliyorum. Bu kez de öyle olacaktır Mardin hep istikrardan huzurdan yana tavır koymuştur. Bütün partiler için Türkiye demokrasisi için hayırlı uğurlu olsun.”

    BU ÜLKEYİ YENİ ANAYASA İLE TANIŞTIRACAĞIZ

    AK Parti milletvekili adayı Abdurrahim Akdağ da oyunu Kızıltepe’nin Kengerli köyünde kullandı. 1421 no’lu sandıkta oyunu kullanan Akdağ, okul çıkışında toplanan köylülerin tezahüratlarıyla karşılandı. Akdağ, “Seçimin huzur içinde ülkemiz için, ilimiz için, milletimiz için hayırlı olması dileği ile oyumuzu kullandık. Uzun bir seçim hazırlığı maratonun sonuna geldik. Bugün halkın karar günü. Halkın kararına saygı duyacağız. Güzel bir havada adeta demokrasi şölenini yaşıyoruz. Umarım bu ülkeyi yeni anayasa ile tanıştırmak, ileri demokrasiyi ve özgürlüğü bu ülkede uygulama çabalarımız yerini bulur.” dedi.

    Okul dışında vatandaşlarla bir süre sohbet eden Akdağ, seçimin çok önemli bir seçim olduğunu belirterek, “Herkes çok heyecanlı, sabahın erken saatlerinden itibaren sandık başında. 12 Haziran Türkiye‘ye, herkese ve AK Parti‘ye hayırlı olsun. “diye konuştu.