Emniyet Müdürü Şahin Silahlı Soygun Olayını Aydınlatan Personele Baklava İkram Etti

Uşak İl Emniyet Müdürü Cafer Şahin, bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen silahlı soygun olayını 12 saatte aydınlatarak zanlıları yakalayan polis memurlarını teşekkür ederek baklava ikram etti.

Emniyet Müdürü Şahin Silahlı Soygun Olayını Aydınlatan Personele Baklava İkram Etti
Uşak Emniyet Müdürü Cafer Şahin, asayişten sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Uğur Puğ ile birlikte önceki gün il merkezindeki bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen silahlı soygun olayını 12 saat içinde aydınlatan Asayiş Şubesi‘nde görevli polis memurlarını ziyaret etti. İki tepsi baklava ile personele moral veren Emniyet Müdürü Şahin, olayın aydınlatılmasında etkin rol oynayan Asayiş Şube Müdürü Yılmaz Baytun ve 40 kişilik personeli tebrik etti. Halkın huzur ve güveni için çalışan teşkilat mensuplarına önemli sorumluluklar düştüğünü söyleyen Cafer şahin, silahlı soygun olayının 12 saat içinde tüm yönleriyle aydınlatılmasının önemli bir başarı olduğunu kaydetti. Suç ve suçluyla mücadeleyi mesai mefhumu gözetmeksizin bundan sonra da sürdüreceklerini anlatan Cafer Şahin ziyarette personele hitaben yaptığı konuşmada“ Emniyet mensupları olarak ilimizde bu tür olayların meydana gelmesini arzu etmiyoruz. Ancak meydana gelen olayların en kısa sürede aydınlatılması çok önemli. İlimizde yaşanan silahlı soygun olayı sizlerin üstün çabaları sonucu 12 saatte aydınlatıldı. Suçlular Yüce Türk Adaleti‘ne teslim edildi. Uşak Emniyet Müdürü olarak bu tür nitelikli bir suçu kısa sürede aydınlatma başarısı gösteren sizleri yürekten kutluyorum. Bizler vatandaşlarımızın en küçük sorununu kendi sorunu olarak görüp en kısa sürede çözmek için gayret eden bir teşkilatın mensuplarıyız. Bu başarınızdan dolayı sizleri kutlamak istedim” dedi.

Yaklaşık 5 yıldır Uşak İl Emniyet Müdürü olarak görev yaptığını ve bir cinayet olayı dışında meydana gelen tüm cinayetleri aydınlattıklarını da hatırlatan Şahin, “Asayiş Şubemiz son 5 yılda biri hariç tüm cinayetleri aydınlatma başarısı gösterdi. Hiç bir olayın faili meçhul kalmaması, suçluların adalete teslim edilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Polis, aynı zamanda hiç bir olayı faili meçhul bırakmayacak güçte ve kararlılıktadır. Teşkilatımız vatandaşın huzur ve güvenini sağlamak için fedakarca gece gündüz görev yapıyor. Ailelerini, çocuklarını görmeden günlerce ülkemiz ve milletimiz için görev yapan arkadaşlarımız var. Asayiş Şubemizde görevli personelimizi bir kez daha kutluyor görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA