Öyle Bir Geçer Zaman ki 35. bölüm özeti

Konusu ve oyuncu kadrosu ile adından sık sık söz ettiren ve dizi sezonunun zirvesinde yer alan Öyle Bir Zaman ki her zaman olduğu gibi dün akşam da zirveye oturdu. Her hafta birbirinden heyecanlı olaylara sahne olan Öyle Bir Zaman ki bu hafta da soluksuz izlendi.

Öyle Bir Geçer Zaman ki 35. bölüm özeti
Öyle Bir Geçer Zaman ki 35. bölüm özeti dizinin yayınlanmasının ardından büyük ilgi görüyor. Öyle Bir Geçer Zaman ki 35. bölüm özeti özellikle diziyi izleyemeyenlerin akınına uğruyor. Öyle Bir Geçer Zaman ki 35. bölüm özeti internette en çok izlenen videolar arasında.

Öyle Bir Geçer Zaman ki 35. bölüm ise yine birçok insanın gözyaşı akıtmasına neden oldu. . Öyle bir Geçer Zaman ki 35. bölümde de olduğu gibi Cemile ve ailesinin başında dolaşan karabulutlar bir türlü dağılmıyor.

ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ 35. BÖLÜMDE NELER OLDU

Öyle Bir Geçer Zaman ki 35. bölüm içerisinde Ali Kaptan’ın tecavüzü sonucu hamile kalan Cemile bebeği aldırmak için İstanbul Balat’ta bir ebeye gitti. Ancak kanaması artan Cemile ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Cemile’nin durumu ağırlaşınca kaynanası Hafize Hanım Ali Kaptan’a haber verdi. Hızla hastaneye gelen Ali Kaptan Cemile için gerekli olan kanı verdi. Caroline ise Ali Kaptan’ı takip ederek hastaneye geldi. Ali Kaptan ve annesi tarafından kovulan Caroline hastaneyi terk etti.

Öte yandan kanserle mücadele eden İnci Hoca kemoterapi sonucunda saçları dökülmeye başlayınca bunalıma girdi. Saçlarını kestiren İnci Hocaya ise her zamanki gibi en büyük desteği Mete verdi.

Aylin’in kendisiyle bir anlaşma karşılığında evlendiğini duyan Murat ise adeta çılgına döndü. Kendisinden habersiz Aylin’in evden çıkmayacağını söyleyen Murat ağabeyi Soner’le de kavga etti.

Ali Kaptan Balıkçı, Cemile’nin ziyaretine gelince ortalığı birbirine kattı. Onu sakinleştirmek ise Soner’e düştü.

Cemile’nin doktoruna kendisini Cemile’nin kardeşinin karısı olarak tanıtan Caroline ise gerçeği öğrendi. Daha sonra da Cemile’nin hamile olduğunu herkes içinde söyledi. Haberi duyan Mete ise balıkçıya saldırdı. Budurum karşısında ise Ali Kaptan çocuğun kendisinden olduğunu söylemek zorunda kaldı.

ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ 35. BÖLÜM 1.KISIM VİDEO İÇİN TIKLAYIN

ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ 35. BÖLÜM 2.KISIM VİDEO İÇİN
TIKLAYIN

ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ 35. BÖLÜM 3.KISIM VİDEO İÇİN
TIKLAYIN

ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ 35. BÖLÜM 4.KISIM VİDEO İÇİN
TIKLAYIN


ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ 35. BÖLÜM 5.KISIM VİDEO İÇİN
TIKLAYIN
Öyle Bir Geçer Zaman ki 35. bölüm özeti