Bakan Yıldız Hal Esnafını Ziyaret Etti

Seçim gezileri kapsamında Kayseri‘deki sebze-meyve hali esnafını gezen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Gezilerimizde esnafın AK Parti iktidarına son derece güven içerisinde olduğunu görüyoruz" dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, sebze-meyve halindeki esnafı ziyaret ederek onlarla tek tek tokalaştı. Burada Bakan Yıldız‘a bilgiler veren Sebze ve Meyve Hali Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Altıntop, Kayseri‘ye en iyi ürünlerin getirildiğini, vatandaşların hiçbir şekilde meyve ve sebzeden tedirgin olmaması gerektiğini söyledi. Kamyonlara ürünleri yükleyen esnafın bazıları Bakan Yıldız‘ı karşılarında gördüklerinde şaşkına dönerken, bazı esnafta sohbet etme imkanı buldu.

Burada gazetecilere değerlendirmede bulunan Bakan Yıldız, esnafların iktidara olan güveninden bahsetti. Bakan Yıldız, "Milletvekili adaylarımız ve partimizin ana kademeleriyle beraber esnaf gezilerimize başladık. ‘Gidilmedik köy ve mezra bırakmayacağız‘ dedik. Her yeri tek tek dolaşıyoruz. Esnaf ve ticaret erbabı ile bir araya geliyoruz. Hal esnafı sabah ezanında başlar öğle saatlerine kadar işleri yoğun tempoda devam eder. Kayseri‘ye son derece güzel ürünlerin geldiğini gördük. Kayserililerin sıhhatle

yiyeceği ürünler var. Burada esnaflarımızın AK Parti iktidarına karşı son derece güven içerisinde olduklarını gördük, buda son derece bizi sevindirdi" diye konuştu.

Bakan Yıldız‘la birlikte TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, milletvekili Yaşar Karayel, İl Başkanı Ömer Dengiz ve adaylar İsmail Tamer ile Murat Cahit Cıngı gezdi.

Kaynak: İHA