Anaokulunda Mezuniyet Coşkusu

Erzurum Oltu Vilayetler Birliği Nenehatun Anaokulu‘nun yılsonu mezuniyet töreni, renkli görüntülere sahne oldu. Sergiledikleri gösterilerle anne babalarına unutulmaz bir gece yaşatan minikler, eğitimdeki ilk basamağı bitirmelerini keplerini havaya atarak kutladı.

İlçedeki Anadolu Sağlık Meslek Lisesi spor salonunda yapılan Oltu Vilayetler Birliği Anaokulunun yıl sonu etkinliğine Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, Milli Eğitim İlçe Müdürü Mustafa Arslan, Emniyet Müdürü Ali Osman Küçükalkan ile çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Okul Müdüresi Bilgehan Polat, bu yıl eğitime başlayan anaokulunda çocukların sosyal, fiziksel, bilimsel ve ruhsal olarak tüm alanlarda gelişimlerini destekleyecek faaliyetlerde bulunduklarını söyledi.

Konuşmalar sonrası sahne alan 3-5 yaş arası öğrenciler, sergiledikleri tango, Antep halayı, asker gösterisi ve koro eşliğinde söyledikleri okul şarkılarıyla salondaki anne babalarına unutulmaz bir gece yaşattı. Tören sonrası öğretmenlerinden katılım sertifikası alan minik öğrenciler, hep birlikte keplerini havaya fırlatırken anne babalar duygusal anlar yaşadı.

Kaynak: İHA