Kılıçdaroğlu‘na Anneler Günü‘nde Özür Dileyecek Misiniz Sorusu

Niğde‘de bir huzurevini ziyaret eden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin anneler gününde özür dileyecek misiniz sorusuna, "Cennet anaların ayağı altındadır, Analarımız üzerinden siyaset yapılmaz" dedi.

Kılıçdaroğlu‘na Anneler Günü‘nde Özür Dileyecek Misiniz Sorusu
Partisinin seçim çalışmaları için öğle saatlerinde Niğde‘ye gelerek halka hitap eden Kılıçdaroğlu, konuşmasında iktidara yüklendi. Halka seslenişinin ardından seçim otobüsüyle Bor ilçesine geçen Kemal Kılıçdaroğlu, esnaf kahvesine girerek bir süre vatandaşlarla sohbet etti ve çay içti. Daha sonra Anneler Günü nedeniyle Bor Ahmet Kuddusü Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi‘ne geçen Kılıçdaroğlu, huzurevinde kalan annelere çiçek dağıtarak bir süre sohbet etti. Ziyaretinin ardından seçim otobüsüne binerken

basın mensuplarının sorularını cevaplayan Kılıçdaroğlu, bir basın mensubunun; "Son günlerde meydanlarda vaatlerden çok siyasetçilerin üslupları tartışılıyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığınız konuşmada siz öyle olmadığını açıkladınız ancak bu anneler gününde kırgınlıkların giderilmesi adına özür dileyecek misiniz" sorusuna, "Öyle bir şey olur mu arkadaşlar. Anneler bizim her şeyimiz. Annelere saygı duymayan bir toplum olabilir mi, insan olabilir mi? Bütün annelerin ellerinden öptüğümü İstanbul‘da da söyledim

burada da söylüyorum, hepimizin annesi bizim için kutsaldır. Cennet anaların ayağı altındadır bunu unutmayın. Analarımız üzerinden siyaset yapılmaz, bu yanlıştır. Bütün anneler bizim varlık nedenimizin temelidir" şeklinde cevap verdi.

Buradan seçim otobüsüyle halkı selamlayarak Bor ilçesine bağlı Kemerhisar ve Bahçeli beldelerine geçen Kılıçdaroğlu, bir sonraki mitingine katılmak üzere Nevşehir‘e hareket etti.

Kaynak: İHA