Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı İsmet Su Yenişehir‘de

AK Parti Bursa Milletvekili Adayı İsmet Su, Yenişehir‘de propaganda çalışmalarını sürdürdü. AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Nezif Tuna, Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil ve partililerin de eşlik ettiği Yenişehir turunda, İsmet Su Yenişehir esnafı ve halkından 12 Haziran seçimleri için destek istedi.

Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı İsmet Su Yenişehir‘de
Yenişehir halkından yoğun ilgi gören AK Parti milletvekili Adayı İsmet Su, AK Parti iktidarının 8,5 yıllık döneminde çiftçinin yüzünün güldüğünü belirterek, "Çiftçilerimize Cumhuriyet Tarihi‘nde ilk kez mazot desteğini biz verdik. Prim desteği verilen ürün sayısını 4‘ten 17‘ye çıkardık. 2002 yılında çiftçimize 1,8 milyar TL destek verilirken bu rakamı 3 kat artırdık ve 2010 yılında 5,9 milyar TL‘ye çıkardık. Hayvancılığa da büyük destek verdik. Hayvancılığa 2002 yılında yalnızca 93 milyon TL destek verilirken AK parti döneminde bu rakam 1 milyar 251 milyon TL‘ye yükseldi" dedi.

MİLLETİMİZ ZENGİNLEŞTİ, GELECEĞİMİZ SAĞLAMLAŞTI

Devletin kaynaklarını millet için kullandıklarını vurgulayan İsmet Su, şöyle konuştu:

"Sosyal devlet olmanın gereği olarak eğitim, sağlık, sosyal koruma, emekli aylıkları, sosyal yardım ve primsiz ödemeler ile doğrudan gelir ödemelerinin toplamı 2002 yılında 47,5 milyar TL iken bu rakamı 2011 yılında 210 milyar TL‘ye yükselttik. Millete ayrılan bütçeyi 4 kattan fazla yükselttik. Ekonomimiz istikrar kazandı. Türkiye büyüdü, millet zenginleşti ve geleceğimiz sağlamlaştı. 12 Haziran seçimlerinden sonra hedefimiz birey odaklı, insan hak ve özgürlüklerini daha çok ön plana çıkaran tamamen sivil bir anayasa oluşturmak. Türkiye‘de AK Parti ile beraber yakalanan bir istikrar var. Hedefimiz 2023 vizyonu ile cumhuriyetimizin yüzüncü yılında çok daha güçlü bir ülke yaratmak. Bu hedef doğrultusunda istikrarın devam etmesi için AK Parti‘nin daha güçlü bir şekilde meclise girmesini istiyoruz. Bu nedenle siz Yenişehir halkından destek bekliyorum."

Bu arada, İsmet Su, Demokrat Parti Yenişehir Eski Belediye Başkan Adayı Necmettin İpek‘in AK Parti‘ye katılması nedeniyle kendisine AK Parti rozeti taktı.

Kaynak: İHA