Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı Bedrettin Yıldırım:

AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Bedrettin Yıldırım seçim propaganda çalışmaları çerçevesinde Mevlana Mahallesi‘ni ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet edip 12 Haziran seçimlerinde destek isteyen Yıldırım, "Yüzde 50 oy oranını aşıp sivil anayasayı gerçekleştirecek çoğunluğa sahip olacağız. Vatandaşı merkez alan bir anayasa hazırlayacağız" dedi.

Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı Bedrettin Yıldırım:
Yıldırım Mevlana Mahallesi‘nde esnaf ziyaretinde bulunan AK Parti Milletvekili Adayı Bedrettin Yıldırım, vatandaşlarla sohbet ederken, geçmiş yıllarda yaşanan sıkıntıları hiç unutmamaları istedi.

"HESAP DAVOS‘TA ÖDENDİ"

Hemen her konuda AK Parti hükümetleri döneminde vatandaş lehine düzenlemeler yapıldığını ve yaşam kalitesinin giderek arttığını anlatan Yıldırım, Türkiye‘nin içerde halkını huzur veren, dışarıda ise sözünü dinleten ve gündemi belirleyen bir ülkeye dönüştüğünü dile getirdi. Yıldırım şöyle konuştu:

"Ülkemiz ve bizim başbakanımız tüm dünya tarafından tanınan ve saygı duyulan bir noktadadır. Cumhurbaşkanı ile Kuveyt gezisine katıldım. Burada bir restoran da yemek yedik ve hesabı istedik. ‘Hesap ödendi‘ dediler. Şaşırıp ‘Nasıl ödendi, kim?‘ dedik. ‘Recep Tayyip Erdoğan hesabı Davos‘ta ödedi‘ dediler. Duygulandık, gururlandık. Kabul etmek gerekir ki AK Parti döneminde her şey iyiye gitti. Önceden her şeyin bir kuyruğu olurdu. Tüpün, yağın, ilacın… Bugün kuyruk falan yok. Duble yollar oluşturduk, buradan Muş‘a kadar keyifle yolculuk yapıyoruz. Bundan on sene önce böyle miydi? AK kadrolar sayesinde paramız değer kazandı. Paramızda sıfır koyacak yer kalmamıştı. Bugün Türk lirası sürekli değer kazanıyor. Şöyle bir bakın bu ülkede CHP zihniyetinin bir eseri var mı? Şimdi hedefimiz sivil anayasa hazırlayabilmek. Yüzde 50 oy oranını aşıp bunu da gerçekleştireceğiz inşallah. Yeni anayasa da vatandaşın istediği gibi olacak. İnsanı merkez alacak."

"NİLÜFER‘DE İYİ BELEDİYE YOK"

Vatandaşların daha düzenli yapılaşma talebi üzerine de Yıldırım şunları söyledi:

"Nilüfer‘de iyi bir belediye var da orası ondan o kadar pahalı ve düzgün değil. Orada geçmiş dönemde düzgün planlama yapılmış. Biz de planlı bir yapılaşmaya gidersek sorun kalmaz. Nilüfer‘de ne varsa Yıldırım‘da ve Mevlana‘da o olur merak etmeyin."

Yıldırım, bir vatandaşın geçtiğimiz yıllarda Habur sınır kapısından PKK yanlılarının davul-zurnayla Türkiye‘ye girdiğini hatırlatması üzerine, "Bu ülkenin bütün insanları ülkenin her karış toprağında aynı hakkı sahiptir. Davul ve zurna ile gelenlerin yaptıkları doğru olmadı. Dikkat ederseniz oranın AK Parti milletvekilleri de bu olaya tepki göstermedikleri için Başbakanımız tarafından aday gösterilmedi. Orada ki halkın neredeyse tamamı Türkiye‘nin birliği ve bütünlüğünden yanadır. Biz sivil anayasa oluşumuyla bu sorunu kimsenin canı yanmadan çözeceğiz" dedi

Kaynak: İHA