Fem Dersanesi, Bingöl’Ün Gururu Öğrencileri Altınla Ödüllendirdi

Bingöl’ün eğitim seviyesini her yıl bir adım daha ileriye taşıyan Fem Dershanesi, il genelindeki YGS başarı sıralamasında ilk 5’e giren 4 öğrencisini altınla ödüllendirdi.

Bingöl’ün eğitim seviyesini her yıl bir adım daha ileriye taşıyan Fem Dershanesi, il genelindeki YGS başarı sıralamasında ilk 5’e giren 4 öğrencisini altınla ödüllendirdi. 19 yıldan bu yana Bingöl’de faaliyet gösterdiklerini belirten FEM Dershanesi Bingöl Şubesi Müdür Vekili Bayram Balat, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da diğer eğitim kurumları ile işbirliği içerisinde Bingöl’ümüze hizmet veriyor. Amacımız ilimizi Türkiye sıralamasında daha üst sıralara taşımaktır." dedi.

2011 YGS‘ye damga vuran FEM Dershanesi Bingöl Şubesi, 6 dalda birincilik elde etti. Ömer Kömürgöz YGS1, YGS2, YGS3, YGS4, YGS5, YGS6’da Bingöl birincisi, İbrahim Özdemir YGS3 ve YGS4’te Bingöl ikincisi, Enes Doğanay YGS5’te Bingöl dördüncüsü ve Mutallip Işık YGS2’de Bingöl beşincisi oldu. Öğrencilerin sergilediği başarının kendilerini sevindirdiğini ifade eden FEM Dershanesi Bingöl Şubesi Müdür Vekili Bayram Balat, geçen yıllara oranla başarılarını artırarak şehre katkı sağladıklarını kaydetti. Disiplinli ve planlı çalışmanın faydasını bir kere yaşadıklarını anlatan Balat, "Öğrencilerimiz, öğretmenlerimizle planlı, programlı ders çalışmanın yanında yıl içerisinde çeşitli sosyal faaliyetler gerçekleştirerek sınav kaygısını azaltmaya çalıştılar. Bu çalışmanın LYS’ ye kadar gevşemeden devamı adına öğrencilerimizin yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Öğrenci başarısında okul, aile, arkadaş grubu, takip edilen yayınların yanında, öğretmenlerin takibi, motivasyonu ve rehberliğin önemi bu sonuçlarla daha iyi anlaşılmaktadır." şeklinde konuştu.

Dershane geneli başarılarının yüksek olduğunu kaydeden Balat, 36 öğrencilerinin 400 ve üzerinde puan aldığını vurguladı. Bütün puan türlerinde Bingöl birincisi olan Ömer Kömürgöz de, "Başarımdaki en büyük etken düzenli çalışmamdır. Başarı sadece bir yıl çalışma ile değil yıllara yayarak gerçekleşir. Bu çalışmamda bana destek olan ailem, dershane öğretmenlerim ve okul öğretmenlerime teşekkür ederim. LYS’ye girecek olan bütün arkadaşlara başarılar dilerim." dedi.