Demirkıran: Yoksulluk, Yolsuzluk Ve Yasaklarla Mücadelede Başarılı Olduk

AK Parti Siirt Milletvekili ve adayı Afif Demirkıran, partilerinin yoksulluk, yolsuzluk ve yasaklarla mücadelede hedefinde başarılı olduğunu belirtti.

AK Parti Siirt Milletvekili ve adayı Afif Demirkıran, partilerinin yoksulluk, yolsuzluk ve yasaklarla mücadelede hedefinde başarılı olduğunu belirtti.

    Basın mensupları ile bir araya gelen AK Parti Siirt milletvekili adayları Afif Demirkıran ve Osman Ören, seçim çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini bildirdi.

    Milletvekili Afif Demirkıran, yoksulluk, yolsuzluk ve yasaklarla mücadele hedeflerinde başarılı olduklarını belirtti. Demirkıran bir zamanlar eksi dokuz ile kalkınma hedeflerinde geri kalan Türkiye‘nin AK Parti iktidarında artı dokuzluk kalkınma sağladığını dile getirdi.

    Türkiye‘nin büyük hortumlamalarla sosyal devlet olma görevini yerine getiremeyecek hale geldiğini savunan Demirkıran, kendi iktidarları döneminde Avrupa‘da 6.’ncı ve dünyada 16.‘ncı büyük ekonomi arasına girdiğini anlattı. Demirkıran, batık bankaların borçlarını bile ödediklerini belirtti.

    Türkiye‘nin demokrasinin kör topal çalıştığı ve OHAL’in yaşandığı bir ülke konumundan çıkarıldığını dile getiren Demirkıran, “Ana dilde konuşma yasağı, Kürtçe kaset çalma yasağından bugün demokrasinin konuşulduğu bir ülke konumuna geldik. Biz ekonomik kalkınma ile yoksulluğu, anayasa çalışmaları ile hem yasakları ve yolsuzluğu önledik. Milli gelirde kişi başına düşen 3 bin TL‘den 10 bin TL üzerine çıkması gelişme ve kalkınmanın en güzel örneğidir.” dedi.

    Milletvekili adayı Osman Ören ise birlik ve beraberlik içinde olmayacak ve yapılmayacak hiçbir hizmetin olmadığını söyledi. Halk ile iletişimin en üst seviye tutmak için gerekli olan mekanizmaya kurarak hizmet sunacaklarını dilde getiren Ören, halkın her türlü hizmetini sunmaya hazır olacaklarını ifade etti.