Gaziantep Polisi Kapkaççılara Göz Açtırmıyor

Gaziantep polisi, değişik günlerde vatandaşlardan dolandırıcılık ve yankesicilik yapan bir kişiyi yakaladı.

Gaziantep polisi, değişik günlerde vatandaşlardan dolandırıcılık ve yankesicilik yapan bir kişiyi yakaladı.

    Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre, emniyet görevlileri, Beyazlar Mahallesi‘nde A. K. adlı bir kişinin boynundaki altın zincirin kapkaççılar tarafından çalındığı yönünde bir ihbar aldı.

Olay yerine giden polis ekipleri yaya olan H. Ş. isimli kişiyi kapkaççılıktan gözaltına aldı. Ekipler, şahsın üzerinde yaptıkları aramada çalınan altın zincire el koydu. Zanlı ise Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği’ne getirilerek sorguya alındı.

Bu arada, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, geçmişe yönelik faili meçhul olayların aydınlatılması amacıyla Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalarda iki ayrı olayın daha aydınlatıldığı açıklandı. Buna göre, 25 Mart günü Karataş Mahallesi 15 nolu sokak üzerinde H.T.‘nin boynunda bulunan bin 500 TL değerindeki altın zincirinin kapkaç suretiyle çalınması olayı da tamamlandı. Yine bir başka olayda, 25 Mayıs günü Karataş Mahallesi 385. cadde üzerinde S.A.‘nın boynunda bulunan 2 bin TL değerindeki altın zincirinin kapkaç suretiyle çalınması olayını da sonuçlandırdı. Her üç olayın dosyaları hakkında işlemlerin yapıldığı belirtildi.