Çocuklar Duymasın 58.Bölüm fragmanı ve özeti

Yıllar sonra ekranlara tekrar dönen dizi, eski formundan hiçbir şey kaybetmemişe benziyor. Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ'un başrollerini oynadığı Çocuklar Duymasın her yaş kesiminden kendisine izleyici buluyor. İşte yeni bölümde yaşanacaklar.

Çocuklar Duymasın 58.Bölüm fragmanı ve özeti
Çocuklar Duymasın 58.Bölüm izle. Çocuklar Duymasın son bölüm izle. Çocuklar Duymasın 58.Bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren en çok izlelen videolar arasına girdi. Çocuklar Duymasın 58.Bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren dizinin fenomenleri tarafınan çok beğenildi. Çocuklar Duymasın 58.Bölümünde neler olacak. Çocuklar Duymasın 58.Bölüm fragmanına ve özetine web sitemizden ulaşabilirsiniz.

Çocuklar Duymasın 58.Bölüm özeti Atv wep sitesinde şu şekilde yer aldı:

Haluk, Meltem'in ricası üzerine evde kalan tek gelin-damat fotoğraflarını çerçeveletecektir. O da bu işi Hüseyin'den rica eder. Hüseyin fotoğrafı kaybedince Haluk zor durumda kalır…

Haluk çok moralsizdir. Enerjisi düşüktür. Bunu fark eden Meltem onun depresyona girdiğini düşünür. Haluk'un psikologa gitmeyeceğini bilen Meltem, psikologu çaktırmadan eve getirir.

Psikolog, Haluk'a inşaat konusunda sorular sorarak durumu tespit etmeye çalışır. Haluk bu durumu fark edince işler komik bir hal alır…

Nurten, Menderes'in geceleri pavyona gittiğini düşünür. Ne yapması gerektiği konusunda önce Meltem'e sonra Emine'ye danışır. Emine'nin büyü yaptırma fikri vermesi üzerine Nurten harekete geçer.

Duygu, Damla ve iki arkadaşları, final sınavlarına hazırlanmak için kafede sabahlar. Bunu duyan havuç ve tayfası da bu fırsatı kaçırmayıp soluğu kafede alır.

Gülfidan, Mithat Körler'den kafede müzik dersleri almaya başlar. Nota işini beceremeyen Gülfidan nota öğrenmekten vazgeçip bir an önce düet yapmalarını ister…

Çocuklar Duymasın 58.Bölüm fragmanı ve özeti