Kent Konseyi Üyelerinden Adil Konukoğlu’Na Ziyaret

Gaziantep Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Yavuz Coşkun ve beraberindeki yürütme kurulu üyeleri, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Konukoğlu, burada yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Kent Konseyimiz Gaziantep için önemli çalışmalar yürütüyor, şehrimizin sorunlarının ortaya çıkarılması noktasında önemli bir bilinç uyandırıyor. Biz de Oda olarak Genel Sekreterimizin temsilinde bu oluşumun içerisinde yer alıyoruz” dedi.

Oda olarak amaçlarının Gaziantep sanayisinin rekabet gücünü arttırmak olduğunu ifade eden Konukoğlu, “Bu kapsamda, ortak akıl çerçevesinde kent konseyimizle birlikte yapılacak her türlü çalışmada biz yer alacağız. Çünkü Gaziantep’i daha ileri taşımak dünya şartlarına hazırlamak, kurum temsilcileri olarak hepimizin görevi. Biz görev süremiz boyunca bu amaç doğrultusunda çalışmalarımızı kesintisiz sürdüreceğiz. Bu noktada yapılacak her türlü çalışmaya katkı koymaya hazırız” diye konuştu.

Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Yavuz Coşkun da kentin sorunlarının çözümü noktasında çalışmalar yürüttüklerini bu anlamda GSO’nun desteklerinin kendileri için önemli olduğunu söyledi. Coşkun, “Sayın Başkan inanıyorum ki yeni görevinde önemli çalışmalara imza atacak ve bu kentin gelişimine büyük katkılar sağlayacaktır. Kent konseyi olarak her zaman kendisinin yanında yer alacağız. Görevinin kendisine ve Gaziantep’e hayırlar getirmesinin diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA