Adıyamanlı Kadınlardan Ak Partili Kadınlara Büyük İlgi

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Bedriye Akgün ve beraberindeki bayanların seçim çalışmaları artarak devam ediyor.

Adıyamanlı Kadınlardan Ak Partili Kadınlara Büyük İlgi
Mahalleleri ev ev gezerek toplantılar yapan AK Parti Kadın Kolları üyelerine bayanlar büyük ilgi gösteriyor. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Bedriye Akgün ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra milletvekili adaylarının eşleri ve akrabaları ile gönüllüler ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Kadın Kolları Başkanlığı tarafından yapılan seçim çalışmalarında yönetim kurulu üyeleri ve AK Partili kadınlar gruplar halinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çeşitli STK ve kuruluşlara yapılan ziyaretlerin yanında düzenlenen etkinliklere de katılım sağlıyorlar.

Adıyaman‘da ki 33 mahalleyi defalarca gezen ve kadınlarla bir araya gelen AK Parti Kadın Kolları Başkanı Bedriye Akgün, partinin bastırdığı on binlerce broşürü kadınlara ulaştırdıklarını belirtti.

Bedriye Akgün, girdikleri her evde kendilerine büyük ilgi ve alaka olduğunu, kadınların sevgi gösterileriyle karşılandıklarını ifade ederek, "AK Parti 8,5 yılda çok önemli hizmetler yaptı. Bu 8,5 yılın ardından çaldığımız her kapı, bizi güler yüzle karşıladı. Kadın Kolları olarak evlere yaptığımız ziyaretlerde kadınlarımızın bize olan ilgisini görünce seçimin sonucunu şimdiden görebiliyorum. Kadınların bu ilgisi ve alakasına 12 Haziran genel seçimlerinden sonrada parti olarak layık olmaya çalışacağız.

Halkımızın bize olan güvenini boşa çıkarmayacağız" dedi.

Akgün, Adıyaman‘da AK Parti‘nin hedefinin 5 milletvekili çıkarmak olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA