E okul veli bilgilendirme sistemi (VBS e-okul girişi)

E-okul sistemi ile hem öğrenciler, hem öğretmenler, hem de veliler rahat etti. E-okul sistemi başlayalı birkaç yıl oldu ancak vatandaşlar bu sisteme çok çabuk alıştı. E-okul sayesinde öğrenciler not öğrenmek için öğretmenlerinin peşinde koşmuyorlar. E okul ile Veliler de sanal ortamdan öğrencilerin durumunu öğrenebiliyorlar.

E okul veli bilgilendirme sistemi (VBS e-okul girişi)
E okul veli bilgilendirme sistemi (e-okul veli) aşırı yoğunluktan dolayı hizmet dışı kaldı. E-okul girişi zaman zaman hatlar rahatlayınca girilebiliyor. E okul veli bilgilendirme sistemi öğrenciler kadar öğretmenler kadarda önem arz ediyor. E-okul veli bilgilendirme sistemi ile ilgili tüm detaylar bu sayfada! İşte E-okul veli bilgilendirme sistemi

E okul veli bilgilendirme sistemi yaz tatili yaklaştıkça velilerin ziyaretçi akınına uğruyor. E okul veli bilgilendirme sistemi sayesinde velisi oldukları öğrencileri kolaylıkla takip edebilen anne – babalar sistemden oldukça memnun. E okul veli bilgilendirme sistemi için öğrenciye ait bilgelerin girilmesi yeterli oluyor.

E okul veli bilgilendirme sistemi velilerin işini oldukça kolaylaştırdı. E okul veli bilgilendirme sistemi sayesinde çocuklarının tüm bilgilerine rahatlıkla uğraşan veliler, bu sayede büyük bir yükten de kurtulmuş oldu.

E okul veli bilgilendirme sistemi sayesinde öğrencilerin ders notları ve devamsızlık durumlarını rahatlıkla takip eden veliler, gerekli önlemleri de bu sayede alma fırsatı buluyor. çocuklarının kırık notlarını anında görebilen veliler duruma da anında müdahale etme fırsatı buluyor.

E-OKUL GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ


VELİ TOPLANTILARI TARİHE Mİ KARIŞIYOR

E okul veli bilgilendirme sisteminin ardından veli toplantıları da unutulmaya yüz tuttu. Daha önceki yıllarda özellikle öğrencilerin başarı durumu hakkında ailelere bilgi vermek isteyen okul yönetimleri, sıklıkla veli toplantıları düzenliyordu. Ancak E okul veli bilgilendirme sistemi devreye girdikten sonra öğrenciye ait tüm bilgiler bu veritabanına aktarılıyor ve veliler öğrencilerin okul durumlarına kısa sürede ulaşabiliyorlar.

E-Okul’un Kapsamı
* Şu anda e-Okul modülüne tüm resmi ve özel ilköğretim okulları, anaokulları ve özel eğitim okulları giriş yapmaktadır. İleride ortaöğretim kurumlarının da sisteme dahil edilmesi düşünülmektedir.

E-Okul’da Neredeyiz?
* Şu an itibariyle öğrencinin okula kaydı, dosya bilgilerinin ve resminin sisteme işlenmesi, nakil alma ve nakil verme işlemleri, devamsızlık girişi ve devamsızlık takibi, okulun ders programının, okutulacak derslerin ve dersi okutacak öğretmenlerin bilgilerinin işlenmesi, sınav tarihleri ve gelişim raporu işlemleri e-okul sistemi üzerinden yapılabilmektedir.

E-Okul’da Neler Olacak?
* Kısa vadede öğrencilerin sınav ve projelerden aldıkları notların sisteme işlenmesi, öğrenciye karne, takdir, teşekkür gibi belgelerin verilmesi ile ilgili ekranlar devreye alınacaktır.