Ak Parti Muğla Adayı Özden Köyleri Ziyaret Etti

AK Parti Muğla 2.

Ak Parti Muğla Adayı Özden Köyleri Ziyaret Etti
AK Parti Muğla 2. sıra milletvekili adayı Yüksel Özden, seçim çalışmaları kapsamında Marmaris İlçe Teşkilatı‘yla biraraya geldi. Yemekli toplantının ardından ise ilk ziyaretini Çamlı köyüne yaptı. Özden’e AK Parti İlçe Başkanı Kadem Mete ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı ve birçok partili eşlik etti. Vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Özden, ardından Söğüt köyüne geçti. Burada 300 köylünün tapu probleminin çözüldüğü müjdesi verdi.

Yüksel Özden, ‘‘Köylünün tapu sorunuyla ilgili kurumları harekete geçirerek görüşmelerde bulunduk. Dosyalarının takibi için bir yönetim kurulu üyemizi görevlendirdik. Şu anda 51 vatandaşımızın tapusu hazır, 247‘sininki ise birkaç gün içinde hazır olacak. Tapu problemini yargıya taşıyan köylülerimiz için de çalışıyoruz. Davayı kaybeden veya devam edenlerle ilgili de bir dosya hazırlatıyorum. Bu sıkıntıyı tamamen çözmek için elimizden geleni yapacağız, gerekirse Adalet Bakanı ile görüşeceğim.‘‘ dedi.

Daha sonra beraberindekilerle birlikte Taşlıca köyüne giden AK Parti adayı Özden, burada da sıkıntıları dinleyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Özden, ‘‘Köy yerleşim alanlarındaki arkeolojik ve doğal sit sebebiyle insanlarımız ev yapamıyor. Bu yüzden de çocuğklarını evlendiremiyorlar. 1. derece siti 3. dereceye düşürterek bu sorunu çözüyoruz. Ayrıca köydeki göletin su sızdırdığı bilgisini aldım. Özelidare yetkilileriyle konuşup çözümü için girişimde bulunacağım.‘‘ ifadelerini kullandı.