Ak Parti Milletvekili Adayı Ürün Dinar‘da

AK Parti Afyonkarahisar milletvekili adayı Halil Ürün seçimlerde başarılı olmak için ter döktüklerini belirterek, "En güneyinden, en kuzeyine gitmedik yer bırakmayacağız. Bu emeklerin sonucunu da inşallah 12 Haziran‘da alacağız" dedi.

Ak Parti Milletvekili Adayı Ürün Dinar‘da
AK Parti Afyonkarahisar milletvekili adayı Halil Ürün, seçim çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar‘ın güney batı kesiminde bulunan ilçelerinde ziyaretlerini sürdürüyor. Evciler ilçesinin ardından Dinar‘a giden Ürün, AK Parti milletvekili adayı Ali Özkya ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Tüm iş yerlerini tek tek dolaşan Ürün ve Özkaya, esnaflara hayırlı işler ve bol kazançlar diledi.

Afyonkarahisar‘ın güney batı ilçelerine yönelik ziyaretlerini değerlendiren Ürün, şunları söyledi:

"Vatandaşlarımıza onların hizmetkarı olarak geldiğimizi söylüyoruz. Onları dinlemek ve onların sorunlarının ne olduğunu birebir öğrenmek içim Seçim Koordinasyon Merkezimizin yönlendirmesi ile ilçe, belde ve köylere gidiyoruz. 8,5 yıllık AK Parti iktidarında yapılanları ve inşallah yeniden hükümet olduktan sonra yapılacakları anlatıyoruz. Güneybatıdaki ilçe, belde ve hatta köylerimizde Allah‘a çok şükür ilgi son derece yüksek. Emek veriyoruz ve inşallah 12 Haziran‘da emeklerimizin sonuçlarını alacak ve istikrarı sürdüreceğiz."

AK Parti iktidarı ile ‘sigara kağıdına talepleri not eden siyasetçi tipinin‘ sona erdiğini söyleyen Ürün, iletişim teknolojilerinde yaşanan gelişmelerle Afyonkarahisar‘ın köylerinde yaşayan seçmenlerin bile Türkiye gündemine hakim olduklarını kaydetti. Ürün, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bir köyde vatandaşımızın biri bana nereli olduğumu sordu ve ben de yanıt verdim. Sonra aynı vatandaş ‘Bu memlekette Afyonkarahisar‘ın ilçelerini bile sayamayacak Yaman Törüner gibi insanlar milletvekili oldu‘ dedi. Bir başka vatandaşa ‘Benden bir talebiniz var mı?‘ diye sorduğumda ise yanıt, ‘Henüz milletvekili değilsin, bir yetkin yok. İnşallah seçildikten sonra taleplerimizi iletiriz‘ dedi. Artık köy kahvelerinde uydu kanallarının izlendiği LCD televizyonlar var. İnsanlar haberleri izliyor. Gündeme hakimler. Onları ziyarete gelen milletvekili adayından neyi nasıl isteyeceklerini biliyorlar. Şapkayı sallayarak ödünç oy isteme dönemi AK Parti iktidarı ile sona ermiştir. Türkiye demokrasisinin kalitesi 2002‘den bu yana yükselmeye devam etmektedir. Halen eski tip siyaset yapanlar 12 Haziranda vatandaşların tercihinin istikrarın sürmesi yönünde olacağını inşallah göreceklerdir."

Özkaya ise Dinar bölgesinde AK Parti teşkilatı olarak çalmadık kapı kalmayacak biçimde çalıştıklarını belirterek, dökülen terin sonucunun 12 Haziran‘da alınacağına olan inancının tam olduğunu belirtti.

Ürün ve Özkaya‘nın Dinar ziyaretlerine Dinar Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Sait Bal, İl Genel Meclisi üyeleri Necati Uğur, Hüseyin Demirkan ile ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kaynak: İHA