Sp‘den İmam Hatip Mezunlar Derneğine Ziyaret

Saadet Partisi (SP) Kayseri milletvekili adayları 12 Haziran genel seçimler öncesi Kayseri İmam Hatip Mezunları Derneği‘nden destek istedi.

Sp‘den İmam Hatip Mezunlar Derneğine Ziyaret
SP milletvekili adayları Haşim Özçelik ve Ahmet Fatih Karaman 12 Haziran genel seçimleri öncesi Kayseri İmam Hatip Mezunları Deneği‘nden destek istedi. SP milletvekili adayı Haşim Özçelik, yaptıkları çalışmaları anlatarak “Bizler irademizle ve aklımızla inşallah iyinin, adaletin ve doğrunun yanında olarak çalışmalarımızı hak çizgisi üzerinde devam ettiriyoruz. Rabbim bizi bu çizgiden ayırmasın. Dolayısıyla sizlerden 12 Haziran genel seçimlerinde oy ve destek istiyoruz” dedi.

Kayseri İmam Hatip Mezunları Derneği Başkanı Ali Şahan da “Bu seçim döneminde birileri yönetici olarak seçilecek. Tabi oraya seçilen milletvekilleri Türkiye‘nin bir özeti olacak. Her vatandaş kendi sevdiği milletvekili adayını parlamentoya seçecek. Bir oy için yalan ve iftiraların olduğuna şahit oluyoruz. Ben merttim sen namerttin gibi şeyler konuşuluyor. Ortalıkta yalanlar dolaştığı için bu tarz olaylar yaşanıyor. Bu seçimlerde inşallah milletini daha çok düşünen insanlar iktidara gelirde, insanların dünya ve aile saadetini kazanmalarına vesile olur. Sizlere de bu bağlamda başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA