Bakan Eşinden Ak Partili Kadınlara Destek

Adana‘da kadına yönelik şiddetin önüne geçmek için "Derdimiz Ortak, Kadınız Beraberiz" projesi kapsamında 10 bin evi gezen AK Parti Çukurova İlçe Kadın Kolları Başkanlığı‘na Devlet Bakanı Zafer Çağlayan‘ın eşi Songül Çağlayan‘dan destek geldi.

Bakan Eşinden Ak Partili Kadınlara Destek
AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığı Kadın Kolları, Türkiye genelinde kadına yönelik şiddete dikkat çekmek ve kadınları erkeklerin şiddetine karşı eğitmek amacıyla "Derdimiz Ortak, Kadınız Beraberiz" sloganıyla "Kadına Yönelik Şiddete Son" projesi hazırlayarak, 10 bin evi tek tek gezdi. Kadın Kolları Başkanı Aslı Çelik ve beraberindeki 30 kadın, gece-gündüz demeden hem kadınları bilinçlendirirken hem de onlarla anket yaptı. AK Partili kadınların bu çalışmasını duyan Devlet Bakanı ve AK Parti Mersin

milletvekili adayı Zafer Çağlayan‘ın eşi Songül Çağlayan, Mersin‘deki seçim çalışmalarına ara vererek, AK Partili kadınları ziyaret etti. Kadına yönelik şiddetin önüne geçmek için AK Partili kadınlara her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirten Çağlayan, "Türkiye‘de kadına yönelik şiddet artık bitmeli. Bu bütün partilerin, hepimizin sorunu. Bunun için yaptığınız bu çalışmayı çok önemsiyor ve sizi destekliyorum" dedi.

Çalışmalar hakkında bilgi alan Çağlayan, daha sonra eşinin aday olduğu ve seçim çalışması yaptığı Mersin‘e döndü.

Kaynak: İHA