Arıcı: İstikrarın Devamı İçin Halkımızdan Üçüncü Defa Yetki İstiyoruz

AK Parti Antalya Milletvekili Dr. Abdurrahman Arıcı, iktidarları döneminde sağlık ve eğitim alanlarında yapılan hizmetlerle halkın rahat bir nefes aldığını söyledi.

AK Parti Antalya Milletvekili Dr. Abdurrahman Arıcı, iktidarları döneminde sağlık ve eğitim alanlarında yapılan hizmetlerle halkın rahat bir nefes aldığını söyledi.

    Milletvekili Arıcı, Antalya‘nın Manavgat ilçesine bağlı Taşağıl beldesinde seçim çalışması yaptı. Arıcı, seçmenin hangi partiye oy verirse versin mutlaka milli iradenin tecellisi olarak sandığa giderek oyunu kullanması gerektiğini kaydetti. AK Parti‘nin 3 Kasım 2002 seçimleriyle tek başına iktidara gelerek ülkeyi uçurumun kenarından kurtardığını belirten Arıcı, 9 yılda başta ekonomi olmak üzere her alanda yaptıkları başarılı hizmetlerle enflasyon canavarını tek haneli rakama düşürdüklerini ifade etti.     

    18 gün sonra yapılacak olan seçimleri ülkenin sadece 4 yılını değil, 2023 Türkiye vizyonunu şekillendireceği için tarihi öneme sahip olduğunun altını çizen Arıcı, ülkede 9 yıldır her alanda oluşan iktikrarın sürmesi için halktan üçüncü defa AK Parti‘yi tek başına iktidara taşıması için sandıkta yetki istediklerini söyledi. Arıcı sözlerini şöyle sürdürdü: "Ülkemizde istikrar her zaman siyasi partilerin tek başına iktidarda olduğu dönemlerde olmuştur. Ülkemiz maalesef koaalisyon hükümetleri dönemlerinde kötü yönetilmiştir. Bunun acı faturası milletimize hep kemer sıkma olarak yansımıştır. Ülkemizde enflasyon ilk defa iktidarımız döneminde tek haneli rakama düşmüştür. Koaalisyon hükümetleri döneminde IMF‘ye yapılan 23,5 milyar dolarlık borç iktidarımız döneminde 4,9 milyar dolara düştü. Sağlık alanlarında yaptığımız kalıcı hizmetlerle hastane kapılarında hasta rehinleri bitti. İstediği hastanede tedavisi olabiliyor. İstikrarın sürmesi için halkımızdan 12 Haziran‘da yetki isteyeceğiz. Halkımızın sandıkta partinize üçüncü defa tek başına iktidar olma yetkisi vereceğine inancım tam. "