Tbmm Başkanı Şahin: 12 Haziran‘dan Sonra Chp Ve Mhp‘de Kaos Olacak

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Karabük‘te bir esnafın dükkanında yaptığı açıklamada, "12 Haziran‘dan sonra MHP ve CHP‘de kaos olacak. Sayın Kılıçdaroğlu, gerçek yüzünü Van ve Hakkari‘de göstermiştir. Batı‘da başka Doğu‘da başka konuşuyorlar.” dedi.

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Karabük‘te bir esnafın dükkanında yaptığı açıklamada, "12 Haziran‘dan sonra MHP ve CHP‘de kaos olacak. Sayın Kılıçdaroğlu, gerçek yüzünü Van ve Hakkari‘de göstermiştir. Batı‘da başka Doğu‘da başka konuşuyorlar.” dedi.

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Safranbolulu iş adamları ile biraraya geldi. Daha sonra Safranbolu esnafını gezen Şahin, Karabük Haddehaneler bölgesinde bulunan bir demir çelik haddehanesinde işçilerle birlikte öğle yemeği yedi. Safranbolu sanayi sitesini gezerken İsmail Kırıkoğlu isimli bir esnafın, terör olaylarından dolayı tedirgin olduklarını, buralara kadar gelip eylem yaptıklarını söylemesi üzerine Şahin, “Sadece biz buralarda varız diye bir timi gönderdiler. Buralarda tutunmaları mümkün değil. Yöre halkımızın onlara yardımcı olmaları mümkün değil. Güvenlik güçlerimiz ciddi bir takip içindeler, ne siz ne de biz endişe etmeyelim.” diye konuştu.

Şahin, basın mensuplarının sorularını da cevapladı. Şahin, KCK operasyonlarını eleştiren Kılıçdaroğlu‘nun gerçek yüzünü gösterdiğini, bunda da şaşılacak bir şey olmadığının altını çizdi. Şahin, “Türkiye istikrarlı bir şekilde ilerlemekte ve kalkınmaktadır. Demek ki AK Parti tek başına iktidara geldiğinde herhangi bir kaos olmamaktadır. 12 Haziran‘dan sonra da iktidarı devam ettirdiğinde kaos olmayacak, huzur ve istikrar olacaktır. Peki kaos olacak mıdır, olacaktır, nerede olacaktır? CHP ve MHP‘de kaos olacaktır. Şimdi bu arkadaşlarımızın içlerine ateş düştü. Şimdi kaos için adres arıyorlar. Seçimden sonra AK Parti tek başına iktidar olursa Türkiye‘de kaos olur diyorlar, ama gerçek kaos ateşi bu arkadaşlarımızın içinde yanmaya başlamıştır. 12 Haziran‘dan sonra göreceksiniz, bu iki partimizin içi kaynayacak, gerçekten bir kaos içine girecekler.” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu‘nun, özerklik konusunda yaptığı açıklamaları değerlendiren Şahin, “Milletimiz değerlendirecek. Böylece sayın Kılıçdaroğlu Doğu‘da başka, Batı‘da başka konuştuğu duruma göre konuştuğu, böylece tamamen popülist olduğu ortaya çıkmış oldu. Hiç bir sözüne itibar edilmez, bir gün başka ertesi gün başka konuşur. Kılıçdaroğlu, Türk siyasetine sözü ile özü birbirini tutmayan bir politikacı olarak şu anda yansımıştır. 12 Haziran‘dan sonra CHP‘nin içindeki kaosu göreceksiniz. Bu sözün İç Anadolu‘da ve batıda nasıl yansıyacağını, CHP içinde nasıl bir sıkıntıya yol açacağını hep birlikte göreceğiz.” dedi. TBMM Başkanı Şahin, Safranbolu Belediyesi‘nin yaptığı asfalt plenti tesislerini hizmete açtı.