Ak Parti Gediz Kadın Kollarından Bayanlara Sağlık Semineri

Kütahya‘nın Gediz İlçesi‘nde, Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından kadınlar için sağlık semineri düzenlendi.

Ak Parti Gediz Kadın Kollarından Bayanlara Sağlık Semineri
Gediz Belediye Kültür Merkezi‘nde Fizik Tedavi Uzmanı Prof. Dr. Cihan Aksoy tarafından verilen sağlık seminerine, Kütahya Milletvekili Soner Aksoy, Ak Parti Milletvekili adayı Prof. Dr. Vural Kavuncu, Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Ak Parti Gediz İlçe Başkanı Eflatun Coşar ve kadınlar katıldı.

Fizik Tedavi Uzmanı Prof. Dr. Cihan Aksoy, Yaşam Kalitesinin Yükseltilmesi konulu verdiği seminerde, özellikle sporsuz ve hareketsiz yaşayan ev kadınlarının kaliteli yaşama yollarını mutlaka öğrenmeleri gerektiğini söyledi.

Vücutta zamanla meydana gelen romatizma, kireçlenme gibi hastalıklar ve ağrıların önce kültür fizik hareketleri ile tedavi edilebileceğini, olmazsa en az ilaç kullanımı ile giderilebileceğini belirten Fizik Tedavi Uzmanı Prof. Dr. Cihan Aksoy, bu tür hastalıklardan şikayet eden kadınlarla tek tek yakından ilgilenerek tedavi yolları konularında önerilerde bulundu.

Prof. Dr. Vural Kavuncu ile birlikte tüm kadınların şikayet ve dertlerini dinleyen Fizik Tedavi Uzmanı Prof. Dr. Cihan Aksoy, "Yaşam kalitenizin artırılmasını istiyorsanız sporsuz ve hareketsiz yaşama son verip, kültür fizik hareketlerine ağırlık vermelisiniz. Aksi halde kısa sürede kötürüm olur başkalarının yardımına muhtaç hale gelirsiniz" dedi.

Prof. Dr. Cihan Aksoy‘a, Kütahya Milletvekili Soner Aksoy ve Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu tarafından teşekkür plaketi takdim edildikten sonra program sona erdi.

Kaynak: İHA