Uşak’Ta Amatör Spor Kulüplkerine 180 Bin 500 Tl’Lik Para Yardımı

Uşak Valiliği farklı branşlardaki 66 amatör kulübe para yardımı yaptı. Vali Yardımcısı Mustafa Yıldız’ın katıldığı törenle kulüplere toplam 180 bin 500 TL’lik yardım yapıldı.

Uşak’Ta Amatör Spor Kulüplkerine 180 Bin 500 Tl’Lik Para Yardımı
Valilik toplantı salonundaki törenle futbol, basketbol, cirit ve güreş gibi amatör dallara faaliyet gösteren kulüplere toplam 180 bin 500 TL para yardımı yapıldı. Amatör kulüplere destek vermeye devam edeceklerini söyleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Toprak, “Uşak’ta sporun gelişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bu bağlamda Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Spor Kuruluşları Daire Başkanlığı’ndan 180 bin 500 TL destek aldık. Bu parayı da takımların gücüne göre dağıttık” dedi.

Kentte tesisleşmenin sürdüğünü de belirten Toprak, “Kalfa Korusu’ndaki spor salonunun inşaatı devam ediyor. İlçelere de spor salonları yapıyoruz. Kente daha çok tesis kazandırıp spor yapılabilecek ortamlar oluşturacağız” dedi.

Amatör spor kulüplerine yardım çeklerini dağıtan Vali Yardımcısı Mustafa Yıldız ise sporun her alanına destek verilmesi gerektiğini söyledi. Yıldız, “Sporun ilerlediği kentler ekonomik ve sosyal açıdan gelişir. Sporda başarı için desteklemelere ihtiyaç var” diye konuştu. Çek dağıtım töreninin ardından kulüp başkanları ile hatıra fotoğrafı çektirildi.

Kaynak: İHA