Ak Parti İzmir İl Başkanı, Seçime Özveriyle Hazırlanan Teşkilatına Teşekkür Etti

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, genel seçime özveriyle hazırlanan teşkilatına teşekkür etti.

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, genel seçime özveriyle hazırlanan teşkilatına teşekkür etti. Önce İl Yönetim Kurulu, ardından da ilçe teşkilat başkanlarıyla toplantı yapan Akay, fedakârlığın 12 Haziran akşamına kadar devam etmesini istedi. Sabahın erken saatlerinden itibaren koşuşturmaya başlayan teşkilatın en üstünden en altına kadar gönül veren bütün partililerini çalışmalarının kendisini umutlandırdığını belirten Akay, "Bu çabanın karşılıksız kalmayacağını biliyorum. Bu özveriyi İzmirlilerin karşılıksız bırakmayacağına da inanıyorum. Seçime az kaldı, yılmadan koşmaya devam edelim." dedi.

Seçim maratonunda tansiyonu yükselen, rahatsızlanan, yorgunluktan bitap düşen gönüldaşları olduğunu hatırlatan AK Parti İl Başkanı Akay, 12 Haziran‘a kadar çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını vurguladı. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ve eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım başta olmak üzere milletvekili adayları dahil, kendisinin ve bütün teşkilatın çoluk çocuğunu göremez hale geldiğini, evlerini otel gibi kullandıklarını, hafta sonu demeyip İzmirlilere kendilerini anlatmaya devam ettiklerini söyleyen Akay, "Hoşgörünün sembolü olan İzmirlilerin, bu sefer AK Parti‘yi İzmir‘de parti yapacağına inanıyorum. İzmirli, ‘Artık yeter‘ diyecek ve yerel iktidara önce genel seçimde ders verecek, çünkü biz yaptıklarımızı ve İzmir‘e kazandıracaklarımızı anlatıyoruz. İzmir‘i kaleleri gibi görüp çalışmayanlar, kapı kapı dolaşmaktan erinenler, 12 Haziran akşamı büyük bir kâbus yaşacak. Zannetmesinler ki AK Parti‘ye, Sayın Günay‘a ve Sayın Yıldırım‘a sataşmaları, İzmirli seçmenin bize bakış açısını değiştirecek." şeklinde konuştu.

İzmirlilerin, ideolojiye mi yoksa hizmete mi oy verecekleri ayrımını en doğru şekilde yapacağından emin olduklarını belirten Ömer Cihat Akay, AK Parti hükümetinin partizanlığa asla tevessül etmediğini söyledi. Hükümetin 81 vilayet arasında hiçbir zaman ayrım yapmadığını aktaran Akay, 74 milyonu bir ve beraber olarak kucakladıklarına dikkat çekerek, "AK Parti, Başbakanımız öncülüğünde üçüncü defa iktidar olma fırsatını, yaptığı hizmetlerle ve uygulamalarıyla yakaladı. 12 Haziran seçimi, ülkemizin geleceği için çok önemli. AK Parti olarak seçime 2023 yılı hedefi doğrultusunda giriyoruz." dedi.